Sejur Maldive - Park Hyatt Maldives Hadahaa, cu plecare din Bucuresti

Park Hyatt Maldives oferă vile de 5 stele situate la cativa pasi de plaja cu nisip alb fin, fiind locul ideal pentru un sejur luxos pe o insulă exclusivistă. Oaspeții au la dispoziție o piscină in aer liber, un centru de activităti și scufundări de 5 stele, acreditat PADI, precum si un centru spa și de fitness de primă clasă.

Inconjurate de vegetatie luxuriantă, vilele au zone de baie in plan deschis, cu vedere pitorească. Facilitătile vilelor includ o terasă privată cu paturi de zi, centru media si TV cu ecran plat.

Oaspeții iși pot petrece după-amiaza destinzandu-se la piscina mare cu apă dulce sau bucurandu-se de cadrul relaxant al centrului spa de la Park Hyatt Maldives. Personalul de concierge oferă servicii personalizate si poate facilita organizarea de excursii de o zi.

Cele 2 restaurante tematice elegante, The Dining Room si The Island Grill, servesc preparate internationale. Pentru o experientă mai intimă, puteti alege să luați masa in vilă.

Park Hyatt Maldives se află la aproximativ 400 km sud de Aeroportul Internațional Velana.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Sejur Maldive Park Hyatt Maldives Hadahaa, Cu Plecare Din Bucuresti, Male, Maldive

Verifica tarife si disponibilitate