Phuket & Krabi - Centra by Centara Phu Pano Resort Krabi, cu plecare din Cluj Napoca

Centra by Centara Phu Pano Krabi-SHA Plus se află la 5 minute de mers pe jos de plajă Ao Nang și oferă camere confortabile, cu balcon și WiFi gratuit. Acest complex cu copii pentru copii are 2 piscine inclusiv una pentru copii.

Camerele decorate in culori liniștitoare au aer, mobilier din culoarea deschisă și vedere la lemn sau la dealurile calcaroase. Sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale internaționale, minibar și facilități pentru prepararea de ceai/cafea. Baia privată are duș și articole de toaletă gratuite.

In timpul sejurului lor la Centra by Centara Phu Pano Krabi-SHA Plus, oaspeții se pot menține in formă la sala de gimnastică sau pot lua masa la restaurant. Este disponibil un serviciu de baby-sitting.

La o scurtă călătorie cu mașina se găsesc restaurante, magazine și baruri. Orașul Krabi este la 20 de minute de mers cu mașină, iar Aeroportul Internațional Krabi se află la 30 de minute de mers cu mașină.

Lant/brand hotelier: Centara Hotels and Resorts

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Phuket & Krabi Centra by Centara Phu Pano Resort Krabi, Cu Plecare Din Bucuresti, Krabi, Thailanda

Verifica tarife si disponibilitate