Servicii incluse:
• Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
• Cazare 4 nopti in camera dubla, in hoteluri/ pensiuni de 3 stele
• Mic dejun
• Asistenta turistica in limba româna

Itinerar:
Ziua 1. Bucuresti – Brasov – Cheile Bicazului – Piatra Neamt
Plecare din Bucuresti catre Piatra Neamt, via Brasov. Pe drum, oprire pentru tur de oras in Brasov. Continuarea traseului catre Piatra Neamt si traversarea impresionantului defileu Cheile Bicazului. Seara, cazare la hotel sau pensiune in zona Piatra Neamt.

Ziua 2. Manastirile din Bucovina
Mic dejun. Plecare cu autocarul pentru vizitarea renumitelor manastiri din Bucovina: Manastirea Agapia, Manastirea Voronet si Manastirea Humor. Seara, cazare la hotel sau pensiune in zona Piatra Neamt.

Ziua 3. Piatra Neamt – Galati – Tulcea
Mic dejun. Continuarea circuitului spre Tulcea. Sosire in Tulcea si timp liber la dispozitie pentru vizitarea Muzeului Deltei sau pentru plimbari pe promenada. Seara, cazare la hotel sau pensiune in zonaTulcea.

Ziua 4. Delta Dunarii
Mic dejun. Plecare din Portul Tulcea cu nava Karpaten Princess catre Mila 23 pentru o minunata croaziera in inima Deltei Dunarii. La bordul navei, ghidul insotitor va oferi numeroase informatii despre flora si fauna impresionantei rezervatii naturale. Pe parcursul croazierei, se poate lua prânzul in restaurantul de la bordul navei sau pot fi admirate peisajele naturale unice de pe promenada acesteia. Seara, cazare la hotel sau pensiune in zona Tulcea.

Ziua 5. Tulcea – Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala cu salupa rapida pe canalele Deltei*, unde se poate observa in detaliu impresionanta flora si fauna datorita careia Delta Dunarii este considerata parte a Patrimoniului UNESCO. Dupa amiaza, plecare spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti in cursul serii.

Servicii neincluse in pret:
• Intrarile la obiectivele turistice

*Servicii optionale neincluse in pret:
• Excursie cu salupa rapida pe canalele Deltei Dunarii: 35 Euro/ persoana
• Supliment demipensiune (4 cine la hotel): 49 Euro/ persoana

Grup minim pentru organizarea circuitului: 40 persoane.

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre Circuit Romania - Bucovina si Delta Dunarii, Toate locatiile, Romania

Verifica tarife si disponibilitate