Bad Reichenhall - Renumită staţiune Balneară şi salină!

În Alpii Bavarezi, la poalele Predigtstuhl, la o altitudine de 473 m găsiţi staţiunea Bad Reichenhall. Foarte aproape de Salzburg, staţiunea balneară modernă vă aşteaptă cu culisa perfectă pentru relaxare pură. Centrul istoric, cu piaţa Florianiplatz şi zona pietonală care începe la Rathausplatz (Piaţa Primăriei) abia vă aşteaptă la o plimbare pe îndelete! Filarmonica şi termele Rupertus complementează ideal oferta, laolaltă cu gastronomia tipic bavareză,, cu specialităţi consistente cum ar fi friptura de porc. Peisajul este dominat de munţii acoperiţi de nea şi lacurile strălucitoare. Nu degeaba această localitate a primit în 2001 distincţia de "Oraş Alpin al Anului". Mai ales începătorii beneficiază de ofertele noastre din Bad Reichenhall: aici aveţi posibilitatea de a rezerva pachetul "Learn to Ski". Aceasta include curs de schi de 3 zile (12 ore), închiriere echipament 6 zile Set complet BASIC pentru un cost suplimentar de doar 100 €! O introducere perfectă în distracția sporturilor de iarnă - şi aveţi posibilitatea să alegeţi între 6 domenii schiabile diferite.

În Bad Reichenhall puteţi încheia ziua în mod plăcut şi liniştit, luând mese de calitate însoţite de băuturi pe măsură, la o cafenea sau un restaurant. O altă atracţie este plimbarea ghidate pe seară prin oraş şi fosta mină salină. Cu muzică live în Sala Filarmonicii sau cocktailuri în mijlocul unei frumoase panorame montane în "Sleeping Hex Skybar", toată lumea va găsi aici programul potrivit. Chiar şi un mic cazinou vă stă aici la dispoziţie, dar pentru viaţă de noapte mai animată vă recomandăm o vizită la apropiatul oraş Salzburg.

Regiunea Berchtesgaden aşteaptă oaspeţii cu un total de şase domenii schiabile, accesibile cu skipass-ul omonim: în jur de 44 km de pârtii între 630 şi 1800 m altitudine şi 30 de instalaţii pe cablu, precum şi instalaţia pe cablu modernizată Jennerbahn pot fi utilizate astfel după plac. Pârtiile ușoare de la Hochschwarzeck sunt ideale pentru familii. Pârtia din vale de 6 km de la Rossfeld (urcarea la Rossfeld este inclusă 1 x zi) până la Oberau este, de asemenea, potrivită ma ales pentru începători datorită nivelului său ușor (poate fi schiată doar atunci când există suficientă zăpadă). În domeniul schiabil Jenner, atât schiorii, cât și cei care se dau cu sania și drumeții se simt în elementul lor deoarece, începând cu sezonul de iarnă 23/24, majoritatea telescaunelor pot fi folosite și de pietoni. Scena boarderilor și toți fanii schiului de nocturnă se întâlnesc la Götschen, unde se află snowpark-ul și unde în fiecare vineri este disponibilă o pârtie luminată. Domeniile schiabile din jurul Königssee se bucură de o reputație internațională, printre altele deoarece sunt locul de desfăşurare a campionatelor de bob şi snowboard și datorită pârtiilor de Cupa Mondială! Iar domeniul schiabil Zinken vă permite să schiaţi şi în învecinata Austria.

Oferta de trasee de schi fond în Landul Berchtesgaden este foarte variată. Un total de 100 km cu diverse grade de dificultate vă stau aici la dispoziţie, foarte impresionant este traseul Scharitz-Kehl sub masivul Hohen Gölls - duce un total de 9 km de pârtii de schi fond la altitudine de asemenea 1100 m la Obersalzberg. Un alt traseu la altitudine poate fi găsit între Hochschwarzeck şi Ramsau la 1100 m altitudine. Din Bad Reichenhall pornes două pârtii diferite de schi fond. Cea Marzoll este cu 3,8 km lungime, la fel şi puţin înclinata Karlstein cu o lungime de 1,4 km potrivită şi pentru începători.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Bayern Vital, Berchtesgaden, Germania

Verifica tarife si disponibilitate