Bad Reichenhall - Renumită staţiune Balneară şi salină!

În Alpii Bavarezi, la poalele Predigtstuhl, la o altitudine de 473 m găsiţi staţiunea Bad Reichenhall. Foarte aproape de Salzburg, staţiunea balneară modernă vă aşteaptă cu culisa perfectă pentru relaxare pură. Centrul istoric, cu piaţa Florianiplatz şi zona pietonală care începe la Rathausplatz (Piaţa Primăriei) abia vă aşteaptă la o plimbare pe îndelete! Filarmonica şi termele Rupertus complementează ideal oferta, laolaltă cu gastronomia tipic bavareză,, cu specialităţi consistente cum ar fi friptura de porc. Peisajul este dominat de munţii acoperiţi de nea şi lacurile strălucitoare. Nu degeaba această localitate a primit în 2001 distincţia de "Oraş Alpin al Anului". Mai ales începătorii beneficiază de ofertele noastre din Bad Reichenhall: aici aveţi posibilitatea de a rezerva pachetul "Learn to Ski". Aceasta include curs de schi de 3 zile (12 ore), închiriere echipament 6 zile Set complet BASIC pentru un cost suplimentar de doar 100 €! O introducere perfectă în distracția sporturilor de iarnă - şi aveţi posibilitatea să alegeţi între 6 domenii schiabile diferite.

În Bad Reichenhall puteţi încheia ziua în mod plăcut şi liniştit, luând mese de calitate însoţite de băuturi pe măsură, la o cafenea sau un restaurant. O altă atracţie este plimbarea ghidate pe seară prin oraş şi fosta mină salină. La Filarmonică vă aşteapătă muzică în direct, la "Tanzcafé am Kurgarten", vinuri alese şi cocktail-uri iar la "Tiffany Tanz Bar" muzică de dans. Chiar şi un mic cazinou vă stă aici la dispoziţie, dar pentru viaţă de noapte mai animată vă recomandăm o vizită la apropiatul oraş Salzburg.

Regiunea Berchtesgaden aşteaptă oaspeţii cu un total de şase domenii schiabile, accesibile cu skipass-ul omonim: în jur de 45 km de pârtii între 630 şi 1800 m altitudine şi 34 de instalaţii pe cablu, precum şi noua instalaţie pe cablu Jennerbahn pot fi utilizate astfel după plac. Ideale pentru familii sunt pârtiile de la Hochschwarzeck şi pe fanii de nocturnă îi aşteaptă la Obersalzberg posibilitatea de a se schia până seara! 6 km lungime are coborârea de vale de la Rossfeld (urcarea la Rossfeld este inclusă o dată pe zi) la Oberau şi este minunată pentru începători (poate fi folosită însă doar la zăpadă suficientă). Pe boarderi îi veţi găsi mai degrabă la Götschen, unde se fală parcul cu o HalfPipe de 120 m lungime. Datorită pârtiilor de Cupă Mondială şi faptului că este locul de desfăşurare a campionatelor de bob şi snowboard domeniul schiabil se bucură de renume internaţional! Iar domeniul schiabil Zinken vă permite să schiaţi şi în învecinata Austria.Atenţie: Datorită inaugurării noii instalaţii pe cablu Jennerbahn, pârtiile din domeniul schiabil Jenner sunt din nou accesibile în întregime. În plus noua telegondolă cu 10 locuri vă oferă mai mult confort şi accesibilitate mai rapidă.

Oferta de trasee de schi fond în Landul Berchtesgaden este foarte variată. Un total de 100 km cu diverse grade de dificultate vă stau aici la dispoziţie, foarte impresionant este traseul Scharitz-Kehl sub masivul Hohen Gölls - duce un total de 9 km de pârtii de schi fond la altitudine de asemenea 1100 m la Obersalzberg. Un alt traseu la altitudine poate fi găsit între Hochschwarzeck şi Ramsau la 1100 m altitudine. Din Bad Reichenhall pornes două pârtii diferite de schi fond. Cea Marzoll este cu 3,8 km lungime, la fel şi puţin înclinata Karlstein cu o lungime de 1,4 km potrivită şi pentru începători.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Bayern Vital, Bad Reichenhall, Germania

Verifica tarife si disponibilitate