Transfagarasan, Curtea de Arges si Brasov

More Views

Transfagarasan, Curtea de Arges si Brasov

 

Availability: Out of stock

Details:

Tarif: de la 620 lei / persoana in camera dubla


Plecare din: Iasi


Transport: Autocar


Perioade: 


18 - 21 iulie - epuizat


15 - 18 august - epuizat


Ce vizitam?


Cetatea din Sighisoara, Transfagarasan, Manastirea Curtea de Arges, Pasul Rucar - Bran, Castelul Bran, Cetatea Rasnov, Poiana Brasov, Brasov


Ziua 1 – Joi, 18 iulie/ 15 august | Iași - Sighișoara

Întâlnire la ora 06:45 în fața magazinului Market fostul magazin Billa (gară), plecare la ora 07:00. Plecare pe traseul Iași –Piatra Neamț – Sighișoara. După check-in, vizităm cetatea din Sighișoara cu faimosul turn cu ceas, biserica evanghelica, prima școală din Sighisoara și turnurile cetății. Cazare la hotel Sighișoara 3* pentru plecarea din 18 iulie, respectiv Hotel Imperial Sighișoara 3* pentru plecare din 15 august sau similar. 

Ziua 2 – Vineri, 19 iulie/ 16 august | Sighișoara – Curtea de Argeș via Transfăgărășan

Mic dejun. Continuăm excursia către Transfăgărășan, drumul printre munții Făgărașului, lung de 152 km, care face legătura între cele două provincii istorice Muntenia și Transilvania. Ajungem la Bâlea Lac, unde vom face o pauză pentru admirarea peisajelor și pauză de masă. Continuăm traseul către Curtea de Argeș, veche capitală a Țării Românești, cunoscut astăzi mai mult datorită mănăstirii cu același nume, ridicata în 1517 de către Neagoe Basarab, dar și pentru monumentele de arhitectura și artă. Cazare la hotel Posada 3* sau similar. 

Ziua 3 – Sâmbătă, 20 iulie/ 17 august | Curtea de Argeș - Brasov

După micul dejun, ne deplasăm spre Mănăstirea Curtea de Argeș unde este înhumat Regele Carol I, Regina Maria si Regele Mihai I. Catedrala a fost contruită în secolul XVI de Neagoe Basarab. Ansamblul cuprinde catedrala episcopală, unul dintre cele mai celebre monumente de arhitectură din Țara Românească. Continuăm excursia către Brașov prin pasul Rucăr - Bran iar pe traseu vom vizita faimosul castel, castelul Bran și cetatea Râșnov. Următorul Popas îl vom face în Poiana Brașov, o plimbare prin stațiune. Spre seară, ne îndreptăm spre Brașov. Cazare la hotel Lux Divina 3* sau similar. 

Ziua 4 – Duminică, 21 iulie/ 18 august | Brașov – Iași 

Mic dejun. Dimineață ne deplasăm către centrul Brașovului. De sub Tâmpa, de lângă zidurile cetății, începem să descoperim Brașovul prin Strada Sforii, o stradă care are o lățime de doar 123 cm și este catalogată drept cea mai îngustă stradă din Europa. Continuăm către Poarta Schei, Casa Sfatului și Piața Sfatului. Ultimul obiectiv pe care îl vom vizita este faimoasa Biserică Neagră. Plecare spre Iași, unde vom ajunge în cursul serii.

   Adult în camera dublă                  660 lei         
   Al 3-lea adult în cameră dublă cu pat suplimentar                  620 lei
   Adult în cameră single                  895 lei
   Copil < 11.99 ani cu 2 adulți în cameră fără pat suplimentar                  495 lei
   Reducere Early Booking până la data de 31.03.2019                    40 lei

Servicii incluse:

- 3 nopți de cazare la hoteluri de 3* cu mic dejun

- Transport autocar

- Însoțitor de grup

Servicii neincluse:

- Intrările la obiectivele turistice

 

Termene de plata:

Condiții de plată: 100 lei la înscriere, diferența până pe 25.06.2019 pentru plecarea din 18.07.2019, respectiv 01.08.2019 pentru plecarea din 15.08.2019.

Informatii suplimentare:

Selectarea locurilor în autocar se face în ordinea înscrierilor.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.