Spania

More Views

Spania

 

Availability: Out of stock

Details:

Tarif: de la 625 € / persoana in camera dubla 


Plecare din: Iasi


Transport: Avion


Perioada: 12 - 20 septembrie 2020, 8 nopti/ 9 zile


Ce vizitam?


Barcelona, Montserrat, Valencia, Granada, Malaga, Toledo, Cordoba, Madrid

Ziua 1 – Sâmbătă, 12 septembrie | Iași – Barcelona

Ora 04:00 – Întâlnire pe aeroportul din Iași cu reprezentantul agenției pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizz Air cu destinația Barcelona. Decolare la 06:15, sosire la Barcelona la 08:45 (ora locală). Ne îmbarcăm în autocar şi facem un tur panoramic al orașului. Vom admira pietele Catalunya și Espana, Arcul de Triumf, Stadionul Camp Nou, statuia lui Cristofor Columb, casele proiectate de celebrul arhitect Antonio Gaudi dar și capodopera sa, celebra catedrală Sagrada Familia. Vom vizita parcul Guell (operă a aceluiași architect) și Catedrala Sfintei Cruci. Ascensorul acesteia ne va duce pe acoperiș, de unde avem o priveliște extraordinară asupra clădirilor Barcelonei. Facem apoi o plimbare pe straduţele cartierului Barri Gotic și apoi pe cunoscuta stradă pietonală și comercială La Rambla. Timp liber pentru odihnă. Cazare la hotel Sant Boi De Llobrega Frontair 4* sau similar.

Ziua 2 – Duminică, 13 septembrie | Barcelona (Opţional Montserrat)

Mic dejun. Timp liber în Barcelona sau excursie opţională la Montserrat pentru a admira mănăstirea benedictină, simbol al libertăţii și identităţii naţionale a catalanilor. Biserica adăpostește statuia unică a Madonei Negre, ce o reprezintă pe Maica Domnului cu Pruncul în braţe. In Barcelona recomandăm vizitarea Acvariului și a falezei din cartierul Barceloneta, o ascesiune cu telecabina către Castelul Montjuic sau cu funicularul către parcul de distracţii Tibidabo. Ambele locuri oferă o frumoasă imagine panoramică a Barcelonei. Seara, deplasare a întregului grup pentru a admira spectacolul de lumină și culoare de la Fântâna Magică. Cazare la hotel Sant Boi De Llobrega Frontair 4* sau similar.

Ziua 3 – Luni, 14 septembrie | Barcelona – Valencia

După micul dejun ne deplasăm către Valencia, de-a lungul cunoscutei Costa del Sol. In turul panoramic al orasului Valencia vom admira Plaça de la Reina și turnul-clopotniţă El Micalet, sediile Primăriei și Postei, Complexul Artelor și Stiințelor, Gara de Nord, turnurile Serranos și Torres de Quart. Vom vizita Catedrala și mănăstirea San Miguel de Los Reyes și ne vom imagina spectacolul unei coride în vizita la Arena Coridelor. Cazare la hotel Villacarlos 3* sau similar.

Ziua 4 – Marţi, 15 septembrie | Valencia – Granada

Mic dejun la hotel. Ne deplasăm apoi către provincia spaniolă Andaluzia, cu o bogată istorie, loc al imbinării civilizaţiilor creștină și maură. Primul oraș vizitat va fi Granada. Vom admira Palatul Regal și Catedrala și vom vizita Palatul Alhambra, simbolul Granadei și, totodată, cel mai important monument de arhitectură islamică al Andaluziei, obiectiv înscris pe lista patrimoniului cultural UNESCO. Cazare în Granada la hotel B&B Granada Estacion 4* sau similar.

Ziua 5 – Miercuri, 16 septembrie | Granada – Malaga

După micul dejun la hotel continuăm periplul prin Andaluzia. In Malaga vom admira Piața Mercado Atarazanas, biserica Santiago, Parcul Malaga, Palatul Episcopal, Plaza de Toros și Catedrala. După amiaza timp liber la dispoziție. Cazare în Malaga la hotel Campanile Malaga Airport 3* sau similar.

Ziua 6 – Joi, 17 septembrie | Malaga (Opţional Gibraltar)

După micul dejun timp liber la dispoziția turistilor pentru alte obiective sau, opțional, excursie la Gibraltar. Acest teritoriu britanic, singurul de peste mări al Imperiului Britanic situat în Europa, a fost de-a lungul timpului un important punct de observaţie, din vârful stâncii impresionante, dar și control al strâmtorii cu acelaşi nume, dintre Marea Mediterană şi Oceanul Atlantic. Cazare în Malaga la Campanile Malaga Airport 3* sau similar.

Ziua 7 – Vineri, 18 septembrie | Malaga – Cordoba – Toledo

Micul dejun la hotel. Continuăm periplul prin Andaluzia către Cordoba, punct cultural de referință al Europei, înscris în patrimonial cultural UNESCO. În turul oraşului vom admira Plaza del Potro, Aleea Florilor, Plaza de la Corredera şi Podul Roman. Marea Moschee (Mezquita), astăzi Catedrala Adormirii Maicii Domnului este unul din cele mai vechi și semnificative exemple de arhitectură islamică spaniolă. Pornim apoi spre Toledo. Cazare în Toledo la hotel Toledo Imperial 3* sau similar.

Ziua 8 – Sâmbătă, 19 septembrie | Toledo – Madrid

După micul dejun la hotel vizităm orașul Toledo, “orașul celor 3 culturi”, aproape înconjurat de râul Tajo: catedrala Primada, cu broderia sa de piatră, Biserica San Juan de los Reyes și fortăreaţa Alcazar. Pornim apoi către Madrid, capital Spaniei. După-amiază facem un tur panoramic al celui mai mare oraș al Spaniei: Piaţa Puerta del Sol, Piaţa Mayor, Poarta Alcala, bulevardul Gran Via, Catedrala Almudena și stadionul Santiago Bernabeu. Cazare în Madrid la hotel B&B Hotel Madrid Aeropuerto 3* sau similar.

Ziua 9 – Duminică, 20 septembrie | Madrid – București

Mic dejun la hotel. Continuăm să explorăm orașul și vizităm Piata Cibeles, Piaţa Espana cu monumentele lui Cervantes și personajelor sale celebre, Don Quijote și Sancho Panza și admirăm Palatul Regal (vizită exterioară). Timp liber pentru achiziționarea de suveniruri. După-amiază ne deplasăm la aeroport pentru check-in și îmbarcare pentru zborul spre Romania al companiei Wizz Air. Decolare din Madrid la ora 19:35, aterizare la Bucureşti la 00:25.

Ziua 10 – Luni, 21 septembrie | București – Iași

Dupa recuperarea bagajelor ne îmbarcăm în autocarul spre Iași, unde vom ajunge spre dimineață.

   Adult în camera dublă                   645 €         
   Adult în cameră single                   835 €
   Reducere Early Booking până la data de 29.02.2020   
                   20 €

Servicii incluse:

- 8 nopți de cazare la hoteluri de 3* şi 4* cu mic dejun

- Bilet de avion Iaşi – Barcelona şi Madrid - Bucureşti

- Bagaj de mână şi prioritate la îmbarcare (Troller 55x40x23 cm, maxim 10 kg şi poşeta/rucsac 40x30x20 cm)

- Transport autocar

- Transfer Otopeni - Iaşi

- Parcările, taxele de drum și pod

- Însoțitor de grup

Servicii neincluse:

- Intrările la obiectivele turistice

- Taxele de aeroport – 135 euro

- Bagaj de cală

- Taxele de oras

Termene de plata:

- 100 euro la înscriere

- 300 euro până la 30.05.2020

- Restul de plată până pe 15.08.2020

Excursii opționale

Montserrat - 25 euro/persoană (minim 25 de participanţi)

Gibraltar - 55 euro/persoană (minim 25 de participanţi)

Acte Necesare:

Carte de identitate sau pașaport valabil.

Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți

Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal

Informatii suplimentare:

Selectarea locurilor în autocar se face în ordinea înscrierilor.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.