Sejur Paralia Katerini

More Views

Sejur Paralia Katerini

 

Availability: Out of stock

Details:

Tarif: de la 260 € / persoana in camera dubla


Plecare din: Iasi


Imbarcări din: Tg. Frumos, Roman, Bacău, Adjud, Focşani, Rm. Sărat, Buzău


Transport: Autocar


Perioada: 01 - 08 iulie 2020, 7 nopti/ 8 zile

Ziua 1 – Miercuri, 01 iulie | Iași – Paralia Katerini

Întâlnire marţi seară (30 iunie), spre miercuri, la ora 19:45 în fața magazinului Market fostul magazin Billa (gară), plecare la ora 20:00. Traseul Iași - Giurgiu – Ruse – Sofia – Paralia Katerini. Program liber pentru relaxare. Cazare la Vila Harmony sau Aquarius.

Ziua 2 – Joi, 02 iulie | Paralia Katerini (Meteora)

Timp liber sau opţional excursie la Meteora, un centru al ortodoxiei (al doilea centru monahal al Răsăritului Orotodox) şi în acelaşi timp un fenomen geologic unic în lume după modul de formare. Se vizitează 1 mănăstire în interior, în cadrul complexului iar ghidul specializat de limba română pe tot traseul excursiei vă va transmite informaţii locale istorice, culturale, practice din viaţa de zi cu zi a grecilor. La atelierul de icoane bizantine de la Meteora pe care îl vom vizita se face cunoştinţă cu tehnica bizantină de realizare a icoanelor şi cu această ocazie se pot face diverse cumpărături (icoane, cărţi, bijuterii). Se va face pauză pentru masa de prânz. Cazare la Vila Harmony sau Aquarius.

Ziua 3 – Vineri, 03 iulie | Paralia Katerini

Program liber pentru relaxare şi plajă. Cazare la Vila Harmony sau Aquarius.

Ziua 4 – Sâmbătă, 04 iulie | Paralia Katerini (Salonic)

Timp liber sau opţional excursie la Salonic, capitala Macedoniei şi al doilea oraş ca mărime al Greciei. A fost construit de Kassandros în cinstea soţiei sale Thessaloniki, sora lui Alexandru cel Mare. Este un oraş plin de istorie. Atenţia turiştilor este atrasă de vestigii din perioada romană şi bizantină. În prezent, Salonicul este un important centru economic şi cultural al Balcanilor. În fiecare an, în acest oraş au loc diverse expoziţii internaţionale şi manifestări culturale. Vizităm fostul cartier turcesc Ano Poli, Kastra,  Catedrala Sf. Dumitru, acesta fiind considerat a fi protectorul oraşului, Turnul Alb - simbolul oraşului, Rotonda şi Arcul lui Galerius, Mitropolia, Catedrala Agia Sofia, Piaţa Aristotelis. Turul cu autocarul şi pietonal de 3 ore. Timp liber pentru masă şi shopping în zona comercială Tsimiski 4 ore. Cazare la Vila Harmony sau Aquarius.

Ziua 5 – Duminică, 05 iulie | Paralia Katerini

Program liber pentru relaxare şi plajă. Cazare la Vila Harmony sau Aquarius.

Ziua 6 – Luni, 06 iulie | Paralia Katerini

Program liber pentru relaxare şi plajă. Cazare la Vila Harmony sau Aquarius.

Ziua 7 – Marţi, 07 iulie | Paralia Katerini (Skiathos)

Timp liber sau opţional excursie pe insula Skiathos. E o deosebită plăcere să vizitaţi una din cele mai frumoase insule ale Greciei Insula Skiathos din – Arhipelagul Sporadele de Nord al Mării Egee, înconjurată de minunatele sale plaje aurii. Se călătoreşte cu autocarul 2 ore şi jumătate, pe drumul spre Atena, până într-un mic port situat la Golful Pagasitikos, de unde ne vom îmbarca pe vapor iar după o călătorie de cca. 2-3 ore şi jumatate vom ajunge pe insula Skiathos. Pe vapor se realizează spectacol cu muzică, dans. Căpitanul Kostas (Elisabet Cruises) vă va învăţa să dansaţi Zorba şi Sirtak. Una din opriri va fi în oraşul Skiathos (2 ore) – locul naşterii marelui luceafăr al literaturii grecesti Alexandros Papadiamantis. Cealaltă oprire pentru baie (2 ore şi jumătate) va fi pe una din cele 70 de plaje ale insulei, plaja Koukounaries plajă cu nisip fin, apă limpede cu peştişori care se văd până în adâncul mării. Masa de prânz se serveşte opţional la o tavernă din oraşul Skiathos. Cazare la Vila Harmony sau Aquarius.

Ziua 8 – Miercuri, 08 iulie | Paralia Katerini – Iaşi

Dimineaţă parăsim staţiunea Katerini şi ne îndreptăm către Iaşi unde vom ajunge în cursul nopţii în funcţie de formalităţile vamale şi trafic.

   Adult în camera dublă                  275 €         
   Al 3-lea adult în cameră dublă cu pat suplimentar                  270 €
   Adult în cameră single                  395 €
   Copil < 4.99 ani cu 2 adulți în cameră fără pat suplimentar    
                 100 €
   Adult în apartament de 4 persoane                  260
   Reducere Early Booking până la data de 31.01.2020                    15 €

Servicii incluse:

- 7 nopți de cazare în studio cu chicinetă utilată la vila Harmony sau Aquarius situate la 100 m de plajă (Vilele pun la dispoziţia turiştilor următoarele facilităţi: wi-fi gratuit, chicinetă complet utilată, frigider, TV, baie proprie şi balcon. In ziua intrării la cazare se schimbă aşternuturile urmând ca pe perioada sejurului turiştii să se autogospodărească până în ziua ieşirii de la cazare. (unitatea de cazare nu pune la dispoziţie prosoape)

- Transport autocar

- Însoțitor de grup

- Taxa de oraş

Servicii neincluse:

- Asigurare medicală

- Aer condiţionat - 5 euro/zi/cameră

- Excursii opţionale

Conditii de plata:

Condiții de plată: 50 euro la înscriere, 150 euro până la 30.04, diferența până pe 15.06.2020

Excursii opționale: (minim 25 de persoane)

Excursie la Meteora – 28 euro/persoană

Excursie pe insula Skiathos – 35 euro/persoană

Excursie la Salonic – 20 euro/persoană

Acte Necesare:

Carte de identitate sau pașaport valabil

Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți

Cazier judiciar pentru persoană însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal

Informații suplimentare:

Selectarea locurilor în autocar se face în ordinea înscrierilor.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului