Portaventura Hotel Caribe  4*

More Views

Portaventura Hotel Caribe 4*

 

Details:

de la : 1265  € / persoana


Pachetul include:


7 nopti de cazare


Demipensiune


Transport avion din Iasi


Taxe de aeroport

Această proprietate este la 15 minute pe jos față de plajă. Hotelul PortAventura® Caribe are vedere la cea mai mare piscină cu nisip alb din lume şi oferă acces gratuit la parcul tematic PortAventura®, aflat la 5 minute de mers pe jos. Camerele sunt spaţioase şi au aer condiţionat, TV prin cablu şi balcon.

Hotelul Caribe pune la dispoziţie o varietate de activităţi pentru copii. La un cost suplimentar, oaspeţii au acces la centrul de wellness al hotelului. În cazul în care accesul este gratuit pentru camere de diferite tipuri, acest lucru este specificat. Serviciile includ saună, cadă cu hidromasaj, baie de aburi, sală de gimnastică şi piscină interioară încălzită. Printre facilităţile hotelului se numără un centru de fitness, o pistă de alergare şi un teren de minifotbal. Toate camerele oferă acces gratuit la parcul PortAventura pe tot parcursul sejurului, inclusiv pentru zilele de check-in și check-out.

Hotelul pune la dispoziție 2 restaurante care servesc diverse mâncăruri mediteraneene şi internaţionale. Hotelul oferă și o cafenea şi 2 baruri.

Barcelona se află la 1 oră de mers cu maşina, iar plaja Salou, la numai 500 m de hotel. Oraşul Tarragona este situat la 15 minute de mers cu maşina.

Aeroportul Reus se află la 10 minute de mers cu maşina de Hotelul Caribe, iar gara trenurilor AVE, la 20 de minute de mers cu maşina.

Tarif / sejur / persoana / camera standard /demipensiune/ perioada 26.06 – 03.07.2018, de la: 1265 euro