Paris

More Views

Paris

 

Availability: Out of stock

Details:

Tarif: 374 € / persoana in camera dubla


Plecare din: Iasi


Transport: Avion


Perioada: 02 - 05 octombrie 2020, 3 nopti/ 4 zile 


Ce vizitam?


Place du Trocadero, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Champs-Elysee, Place de la Concorde, Opera din Paris, Muzeul Luvru, Catedrala Notre-Dame, turnul Montparnasse, Domul Invalizilor, Basilica Sacre-Couer, Moulin Rouge, Sorbona, Pantheonul, croaziera pe Sena;


 

Ziua 1 – Vineri, 02 octombrie | Iași – Paris

Ora 17:00 – Intâlnire pe aeroportul Iași cu reprezentantul agenției pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizzair cu destinația Paris Beauvais. Decolare la ora 19:05, sosire la Beauvais la ora 21:05. Transfer de la aeroportul Beauvais către hotel. Cazare la hotel Campanile Porte D’Italie 3* sau similar.

Ziua 2 – Sâmbătă, 03 octombrie | Paris

Mic dejun. Începem ziua cu un tur de oraş, cu autocarul, unde vom putea admira cele mai importante obiective turistice din Paris. Vizita noastră începe din Place du Trocadero, vestita piaţă de unde vom admira Turnul Eiffel şi Şcoala Militară. Plecăm către Arcul de Triumf, coborâm pe faimosul bulevard Champs-Elysee, pe lângă vestitele magazine şi case de modă, până la Place de la Concorde unde vom admira Obeliscul Luxor din centrul pieţei, vechi de 3000 de ani. Continuăm către Biserica Catolică Sf. Magdalena şi ajungem la Palais Garnier, un reper al intrării nordice a Bulevardului Operei. Aici vom observa măreaţa construcţie şi anume. Opera din Paris, şi este privită ca una din piesele de valoare arhitecturală deosebită ale vremii sale. Coborâm pe Buldevardului Operei până la Place du Carrousel un vom admira unul dintre cele mai mari muzee din lume, Muzeul Luvru. De aici ne îndreptăm către Catedrala Notre-Dame, Universitatea Sorbona şi Pantheonul. Ne îndreptăm către debarcader, de unde începem  croaziera pe Sena. Cazare la hotel Campanile Porte D’Italie 3* sau similar.

Ziua 3 – Duminică, 04 octombrie | Paris

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie. Va recomandăm vizitarea celui mai mare muzeu din lume, muzeul Luvru. Se pot vizita: apartamentele lui Napoleon, istoria Egiptului și Mesopotamiei, pictura italiană și sculptura Greco – Romană, istoria Franței în castelul medieval Luvru, bijuteriile coroanei Franței. Cazare la hotel Campanile Porte D’Italie 3* sau similar.

Ziua 4 – Luni, 05 octombrie | Paris

Mic dejun. În prima parte a zilei vizităm Turnul Montparnasse, construit în anul 1973 ce a fost unul dintre primii zgârie nori din Paris şi Domul Invalizilor, locul unde se găsesește mormântul lui Napoleon, realizat din porfir finlandez roșu avand o bază din granit verde. Ne îndreptăm către aeroportul Beauvais pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizzair cu destinația Iași. Decolare la ora 21:35, sosire la Iași la ora 01:30.

   Adult în cameră dublă         
                        374 €             
   Adult în cameră single                         460 €

Servicii incluse:

- 3 nopți de cazare cu mic dejun la Campanile Porte D'Italie 3* sau similar

- Bilet de avion Iaşi – Paris – Iaşi

- Taxele de aeroport

- Bagaj de mână 55x40x20 cm, maxim 10 kg

- Transfer privat aeroportul Beauvais – hotel şi retur

- Tur de oraş

- Ghid local vorbitor de Lb. Română

- Însoțitor de grup

Servicii neincluse:

- Intrările la obiectivele turistice

- Bagaj de cală

- Taxa de oraş

 

Condiții de plată:

- 80 euro la înscriere

- Restul până la 15.09.2020

Excursii opționale:

Croazieră pe Sena – 20 euro

 

Informatii suplimentare

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.

Transportul în oraş se va face cu mijloacele de transport in comun, iar costurile vor fi suportate de catre turist.

Acte Necesare

Carte de identitate sau pașaport valabil

Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți

Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal