Paris

More Views

Paris

 

Availability: Out of stock

Details:

Tarif:  499 € / persoana in camera dubla


Plecare din: Iasi


Transport: Avion


Perioada: 12-17 septembrie 2019, 5 nopti/ 6 zile


Ce vizitam?


Place du Trocadero, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Champs-Elysee, Place de la Concorde, Opera din Paris, Muzeul Luvru, Catedrala Notre-Dame, turnul Montparnasse, Domul Invalizilor, Basilica Sacre-Couer, Moulin Rouge, Sorbona, Pantheonul, croaziera pe Sena, Versailles, Castelul Chenonceau, Clos Lucé;


 

Ziua 1 – Joi, 12 septembrie | Iași – Paris

Ora 18:00 – Intâlnire pe aeroportul Iași cu reprezentantul agenției pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizzair cu destinația Paris Beauvais. Decolare la ora 19:50, sosire la Beauvais la ora 22:00. Transfer de la aeroportul Beauvais către hotel. Cazare la hotel Ibis Orly Chevilly Tram 3* sau similar.

Ziua 2 – Vineri, 13 septembrie | Paris

Mic dejun. Începem ziua cu un tur de oraş, cu autocarul, unde vom putea admira cele mai importante obiective turistice din Paris. Vizita noastră începe din Place du Trocadero, vestita piaţă de unde vom admira Turnul Eiffel şi Şcoala Militară. Plecăm către Arcul de Triumf, coborâm pe faimosul bulevard Champs-Elysee, pe lângă vestitele magazine şi case de modă, până la Place de la Concorde unde vom admira Obeliscul Luxor din centrul pieţei, vechi de 3000 de ani. Continuăm către Biserica Catolică Sf. Magdalena şi ajungem la Palais Garnier, un reper al intrării nordice a Bulevardului Operei. Aici vom observa măreaţa construcţie şi anume. Opera din Paris, şi este privită ca una din piesele de valoare arhitecturală deosebită ale vremii sale. Coborâm pe Buldevardului Operei până la Place du Carrousel un vom admira unul dintre cele mai mari muzee din lume, Muzeul Luvru. De aici ne îndreptăm către, Universitatea Sorbona şi Pantheonul. Dupa-amiază, croazieră pe Sena şi timp liber. Cazare la hotel Ibis Orly Chevilly Tram 3* sau similar.

Ziua 3 – Sâmbătă, 14 septembrie | Paris – Valea Loarei (optional)

Mic dejun. Timp liber sau excursie opţională pe Valea Loarei. Astăzi rezervăm prima parte a zilei, descoperirii uneia dintre cele mai frumoase și renumite regiuni ale Franței, Valea Loarei care este numită și „Grădina Franței”.Este faimoasă datorită castelelor a căror arhitectură este reprezentativă pentru perioada Renașterii. Vom începe cu vizitarea castelului Chenonceau care este unul dintre cel mai celebru și admirat de pe Valea Loarei. Este construit pe locul unei mori fortificate de pe râul Cher, prima mențiune scrisă despre acesta datând din secolul XI. Următorul castel pe care îl vom vizita, este castelul Clos Luce situate in localitatea Amboise. Castelul se află la 500 m de castelul Amboise, ce datează din secolul al XV-lea, cu care are legătură pintr-un pasaj subteran. Această reşedinţă din Valea Loarei, a fost locuita timp de trei ani de către celebrul pictor Leonardo da Vinci, în perioada 1516 – 1519. Cazare la hotel Ibis Orly Chevilly Tram 3* sau similar.

iua 4 – Duminică, 15 septembrie | Paris – Versailles - Paris

Mic dejun. În prima parte a zilei vizităm Turnul Montparnasse, construit în anul 1973 ce a fost unul dintre primii zgârie nori din Paris şi Domul Invalizilor, locul unde se găsesește mormântul lui Napoleon, realizat din porfir finlandez roșu avand o bază din granit verde. După-amiază ne îndreptăm către Versailles. Impresionantul castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17 km de Paris. Vom vizita principalele atracţii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor şi expoziţia de picturi din epoca lui Napoleon. Părăsim palatul şi intrăm în uriaşul parc unde vom admira Fântâna lui Apollo şi Fântâna Latona. Cazare la hotel Ibis Orly Chevilly Tram 3* sau similar.

Ziua 5 – Luni, 16 septembrie | Paris

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie. Va recomandăm vizitarea celui mai mare muzeu din lume, muzeul Luvru. Se pot vizita: apartamentele lui Napoleon, istoria Egiptului și Mesopotamiei, pictura italiană și sculptura Greco – Romană, istoria Franței în castelul medieval Luvru, bijuteriile coroanei Franței. Cazare la hotel Ibis Orly Chevilly Tram 3* sau similar.

Ziua 6 – Marţi, 17 septembrie | Paris - Iasi

Mic dejun. Transfer către aeroportul Beauvais pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizzair cu destinația Iași. Decolare la ora 09:30, sosire la Iași la ora 13:25.

 

 

   Adult în camera dublă                  499 €         
   Al 3-lea adult în cameră dublă cu pat suplimentar                  499 €
   Adult în cameră single                  675 €
   Copil < 11.99 ani cu 2 adulți în cameră fără pat suplimentar                  410 €

Servicii incluse:

- 5 nopți de cazare cu mic dejun la Ibis Porte de Clichy Centre 3* sau similar

- Bilet de avion Iaşi – Paris – Iaşi

- Taxele de aeroport

- Bagaj de mână 55x40x20 cm, maxim 10 kg

- Transfer privat aeroportul Beauvais – hotel şi retur

- Tur de oraş

- Ghid local vorbitor de Lb. Română

- Însoțitor de grup

Servicii neincluse:

- Intrările la obiectivele turistice

- Bagaj de cală

- Taxa de oraş

- Transportul in comun

Condiții de plată:

- 150 euro la înscriere

- Restul până la 30.08.2019

Excursii opționale:

Croazieră pe Sena – 20 euro

Valea Loarei (se vizitează 2 castele cu ghid local) – 80 euro (minim 25 de persoane)

 

Informatii suplimentare

Transportul în oraş se va face cu mijloacele de transport in comun, iar costurile vor fi suportate de catre turist.

Acte Necesare

Carte de identitate sau pașaport valabil

Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți

Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal