Maroc

More Views

Maroc

 

Availability: Out of stock

Details:

Tarif: 995 € / persoana in camera dubla


Plecare din: Bucuresti


Transport: Avion


Perioada: 21 - 28 noiembrie 2019, 7 nopti/8 zile

Ziua 1 – Joi, 21 noiembrie | Iași – Bucuresti - Malaga

Întâlnire joi dimineata  la ora 05:20 la autogara Codreanu Iasi, plecare cu autocarul spre aeroportul Otopeni Bucuresti. Check-in si imbarcare pe zborul companiei BlueAir pe traseul Bucuresti – Malaga. Aterizare in Malaga la ora locala 18:55 si transfer la hotel pentru cazare si cina. Cazare si cina la Hotel Natur Sun 3* sau similar. 

Ziua 2 – Vineri, 22 noiembrie | Malaga – Tarifa – Tangier - Rabat

Mic dejun. Transfer la Tarifa unde ne imbarcam pe feribotul catre Tangier. Dupa formalitatile vamale realizam cu autocarul un tur panoramic al orasului Tanger, bogat in palate si zone rezidentiale coloniale. Se viziteaza Kasbah si medina cu multitudinea de alei inguste si souk-uri (magazine traditionale marocane). Transfer catre Rabat. Cazare si cina la Hotel Helnan Chellah 4* sau similar. 

Ziua 3 – Sambata, 23 noiembrie | Rabat - Marrakech

Mic dejun. Începem ziua cu un tur panoramic al capitalei Marocului, Rabat. Vom admira Palatul Regal, turnul Hassan, Mausoleul lui Hassan al V-lea si fortareata Oudayas Kasbah. Dupa amiaza transfer catre Marrakech, unde vom ajunge in cursul serii pentru check-in la hotel. Cazare si cina la Hotel Palm Menara 4* sau similar.

Ziua 4 – Duminica 24 noiembrie | Marrakech

Mic dejun. Intreaga zi este dedicata vizitarii Marrakech, cel mai celebru  oras din Maroc. In turul panoramic vom admira atat zonele rezidentiale mai noi ale orasului, cu bulevarde largi, cat si obiective istorice. Vom vedea Koutoubia (cea mai mare moschee din Marrakech, mormintele Saadiene si somptuosul Palat Bahia. Plimbare apoi prin Medina, zona veche a orasului, cu strazi inguste si comercianti care te ademenesc sa le cumperi oferta din multitudinea de souk-uri. Vizitam celebra piata centrala a orasului, Djemaa El Fna, care ziua este plina de vanzatori ambulanti, muzicanti, acrobati, imblanzitori de serpi si samani, iar seara se transforma intr-un imens restaurant in aer liber, cu  vanzatori care te imbie cu preparate traditionale marocane. Cazare si cina la Hotel Palm Menara 4* sau similar.

 Ziua 5 – Luni 25 noiembrie | Marrakech – Casablanca - Meknes

Mic dejun. Ne imbarcam in autocar si ne indreptam spre Meknes. Pe drum vizitam orasul Casablanca, cel mai mare oras al Marocului, celebru datorita filmului care-i poarta numele. Vom vedea zona veche a orasului (medina), bulevardul Corniche de pe faleza si moscheea Hassan al II-lea, cea mai mare din Africa si a cincea in lume (optional vizita la interior cu ghid). Ajungem apoi la Meknes, oras imperial marocan. Tur panoramic al orasului si vizitarea portii fortaretei cu ziduri de 40 km lungime, Bab El Mansour. Cazare si cina la Hotel Transatlantique 4* sau similar.

Ziua 6 – Marti, 26 noiembrie | Meknes – Volubilis - Fes

Mic dejun. Ne indreptam catre Volubilis si vizitam ruinele sitului istoric datand din vremea Imperiului Roman. Drumul continua catre Fes, al doilea oras ca marime din Maroc. Tur ghidat al celor mai importante obiective ale orasului: Palatul Regal cu cele 7 porti (vizita exterioara), Dar El Makhzen (fosta resedinta a sultanilor), poarta Bab Bojloud, moscheea Karaouine si zona veche a orasului (medina) cu o multitudine de souk-uri si ateliere de prelucrare a pielii. Seara check-in si cina la hotel. Cazare si cina la hotel Atlas Palais Medina & Spa 5* sau similar.

Ziua 7 – Miercuri 27 noiembrie | Fes – Chefchaouen – Tangier

Mic dejun. Ne imbarcam in autocar si ne indreptam catre nordul Marocului. La pranz facem o pauza pentru vizitarea Chefchaouen, celebru orasel datorita stradutelor inguste, situate in panta si culorii bleu a caselor sale. Ne indreptam apoi catre Tangier. Cazare si cina la hotel Hilton Garden Inn 4* sau similar.

 Ziua 8 – Joi 28 noiembrie | Tangier – Tarifa – Marbella - Malaga

Mic dejun. Ne imbarcam pe feribot si traversam stramtoarea Gibraltar catre Tarifa. Admiram cel mai sudic punct al Europei si apoi ne imbarcam in autocar catre Malaga. Pe drum facem o pauza pentru o plimbare in Marbella, important oras turistic in sudul Spaniei, remarcat datorita caselor sale albe. Check-in la aeroport Malaga si imbarcare pentru zborul BlueAir catre Bucuresti. Sosire dupa miezul noptii pe aeroport Otopeni. Imbarcare in autocar si drum catre Iasi. Sosire in cursul diminetii la autogara Codreanu.

   Adult în camera dublă                  995 €         
   Al 3-lea adult în cameră dublă cu pat suplimentar   
                 975 €
   Adult în cameră single                1190 €

Servicii incluse:

- Bilet de avion Bucuresti – Malaga – Bucuresti cu compania BlueAir

- Taxele de aeroport

- Bagaj de mână 55x40x20 cm, maxim 10 kg

- 7 nopti de cazare cu mic dejun si cina la hoteluri de 3*, 4* si 5*

- Transport autocar pe tot parcursul circuitului

- Ghid local

- Bilet traversare ferry stramtoarea Gibraltar dus-intors

- Transfer aeroport-hotel-aeroport

- Intrarile la obiectivele turistice cu exceptia Moscheea Hassan II

- Insotitor de grup

Servicii neincluse:

- Transfer Iasi – Bucuresti - Iasi

- Bagaj de cala

- Asigurare medicala

- Tips pentru ghid si sofer

Termene de plata:

- 150 euro la înscriere

- 400 euro până la 31.08.2019

- Restul de plată până pe 31.10.2019

Acte necesare:

Pașaport valabil 3 luni de la data prevăzută pentru iesirea din Maroc

Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți

Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal

Informații suplimentare:

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.