Maramures

More Views

Maramures

 

Details:

Tarif: de la 880 lei / persoana in camera dubla


Plecare din: Iasi


Transport: Autocar


Perioade: 


24 - 28 iunie 2020


29 iulie - 02 august 2020


04 - 08 august 2020


Ce vizitam?


Cascada Cailor, Muzeul Satului Maramuresean, Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei, Cimitirul Vesel, Manastirea Peri, Manastirea Barsana, Plimbare cu Mocanita, Muntii Apuseni, Pestera Ursilor, Cetatea Alba Carolina si Salina Turda 


Ziua 1 – 24 iunie/ 29 iulie/ 04 august | Iași – Sighetu Marmației

Întâlnire la ora 06:45 in fața magazinului Market fostul magazin Billa (gară), plecare la ora 07:00. Plecare pe traseul Iași – Borșa- Sighetu Marmației. În apropiere de Borșa, vom urca în Munții Rodnei la spectaculoasa Cascadă a Cailor. Cazare în Sighetu Marmației la hotel Grădina Morii 3* sau similar. 

Ziua 2 – 25 iunie/ 30 iulie/ 05 august | Sighetu Marmației – Vișeu De Sus – Sighetu Marmatiei

După micul dejun, ne deplasăm către Vișeu de Sus pentru o plimbare cu mocănița pe valea Vaserului. Durata călătoriei cu mocanița este de 6h 30m. Ne continuăm călătoria către Mănăstirea Bârsana care datează din anul 1390, o construcție impresionantă din bârne asamblate în sistem „blockbau”, cu picturi murale de scene din Geneză. Cazare în Sighetu Marmației la hotel Grădina Morii 3* sau similar. 

Ziua 3 – 26 iunie/ 31 iulie/ 06 august | Sighetu Marmației – Săpânța – Oradea

După micul dejun vom vizita Muzeul Satului care grupează peste 30 de gospodării, unele mobilate complet cu piesele originale. Continuăm cu vizitarea Memorialului Victimelor Comunismului și al Rezistenței, muzeu situat în fosta închisoare politică. Părăsim orașul Sighetu Marmației și ne îndreptăm către Săpânța unde vizităm Cimitirul Vesel, un cimitir faimos pentru crucile mormintelor viu colorate și picturile naive reprezentând scene din viața și ocupația persoanelor înhumate. Ne continuăm călătoria către Mănăstirea Peri, care se situează în prezent pe locul 3 ca înălțime între lăcașurile de cult din România având o înălțime maximă de 78 m. Cazare în Oradea la hotel Impero 3* sau similar. 

Ziua 4 – 27 iunie/ 01 august/ 07 august | Oradea – Munții Apuseni – Alba Iulia

După micul dejun, ne deplasăm către Munții Apuseni unde vom vizita Peștera Urșilor, adevărată minune naturală formată în milioane de ani prin acţiunea apei asupra rocilor. După amiază vom vizita împreună cu ghidul local cetatea Alba Carolina. Cazare în Alba Iulia la hotel Transilvania 3* sau similar. 

Ziua 5 – 28 iunie/ 02 august/ 08 august | Alba Iulia - Turda - Iași

Mic dejun. În ultima zi, avem timp la dispoziție să vizităm Salina Turda, care constituie astăzi un adevărat muzeu de istorie al mineritului în sare. Starea excelentă de conservare a lucrărilor miniere și a utilajelor utilizate la transportul sării, alături de grija cu care s-au efectuat lucrările de pregătire a salinei pentru a deveni obiectiv turistic, au făcut ca istoria și legenda să se împletească armonios.

   Adult în camera dublă                  920 lei         
   Al 3-lea adult în cameră dublă cu pat suplimentar                  880 lei
   Adult în cameră single                1160 lei
   Copil < 11.99 ani cu 2 adulți în cameră fără pat suplimentar    
                 680 lei
   Reducere Early Booking până la data de 31.01.2020                    40 lei

Servicii incluse:

- 4 nopți de cazare la hoteluri de 3* cu mic dejun

- Transport autocar

- Însoțitor de grup

Servicii neincluse:

- Intrările la obiectivele turistice

- Ghid local în Alba Iulia

Condiții de plată:

- 200 lei la înscriere

- 400 lei cu 60 de zile înainte de plecare

- Restul de plata cu 15 zile înainte de plecare

 

Informatii suplimentare:

Selectarea locurilor în autocar se face în ordinea înscrierilor.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.