Revelion Malta 2020

More Views

Revelion Malta 2020

 

Availability: Out of stock

Details:

Tarif: 675 € / persoana in camera dubla


Plecare din: Bucuresti


Transport: Avion


Perioada: 28 decembrie 2019 - 02 ianuarie 2020, 5 nopti/6 zile


BONUS - Cina de revelion!


Hotel cu piscina interioara!

Ziua 1 – Vineri, 27 decembrie | Iaşi – Bucureşti

Întâlnire vineri seara la ora 21:00 la autogara Codreanu Iasi, plecare cu autocarul spre aeroportul Otopeni Bucuresti, cursa regulata, compania Massaro.

Ziua 2 – Sâmbătă, 28 decembrie | Bucureşti - Malta (opţional – Marele Port)

Ora 05:00 – Ajungem la aeroportul Otopeni şi efectuăm formalităţile de check-in pentru zborul către Malta cu compania AirMalta care decolează la ora 07:15 şi aterizează la ora 08:25 ora locală. Transfer către hotelul Santana care se află în St. Paul’s Bay. Check-inul la hotel se face începând cu ora 14:00, dar dacă sunt camere libere, vom face check-inul mai repede in funcţie de disponibilitate. Pentru cei care nu vor sa rămână la hotel, va propunem o excursie opţională relaxantă şi splendidă pe mare, care vă va dezvălui frumuseţea Marelui Port – punct strategic controlat de cuceritorii arhipelagului timp de trei mii de ani. Timp de aproximativ 1,5 ore vaporul, ne conduce în cele cinci braţe, să admirăm o realizare arhitecturală copleşitoare: cea mai fortificată capitală din lume, din timpuri medievale până la cel de Al Doilea Război Mondial – Oraşele Cavalerilor Ioaniţi. După plimbarea pe mare traversăm insula cu autocarul, şi ajungem în Marsaxlokk – cel mai vechi şi vestit sat pescăresc din sudul Maltei – cu o istorie de două milenii, locul unde au acostat bărcile fenicienilor. Marsaxlokk are o atmosferă aparte: portul este populat de bărci colorate, înzestrate cu însemne pagane şi simboluri creştine, satul conservă farmecul trecutului, dar nu ascunde nici cicatricele dobândite în urma perseverenţei omului în faţa mării. Cazare la Hotel Santana 4* sau similar.

Ziua 3 – Duminică, 29 decembrie | Malta (opţional – Turul insulei Gozo)

Mic dejun. Vă propunem o excursie opţională pe mica insula Gozo. Obiective: 1: Victoria, capitala insulei şi “Citadela” cetate stil arab. 2: „Xlendi” fost sat pescăresc, acum staţiune turistică, unde vom fi serviţi cu masa de prânz. 3: „Ta Pinu” biserica făcătoare de minuni, loc de pelerinaj pentru nenumaraţi credincioşi. 4 „Stânca Ciupercilor”, „Marea Interioară”, loc feeric unde marea, de un albastru turcoaz şi stâncile arămii ne vor da un spectacol de neuitat. 5. Fontana, satul spălătoreselor, unde vom degusta produse tradiţionale şi vom face cumpărături. Cazare la Hotel Santana 4* sau similar.

Ziua 4 – Luni, 30 decembrie | Malta (opţional – Turul Capitalei Valletta)

Mic dejun. Excursia noastră de bază, pe care nu trebuie să o rataţi, vă invită să descoperiţi cel mai important simbol de pe harta arhipelagului: capitala Valletta. Capitala culturală europeană în 2018, oraşul vechi de peste 450 de ani, poartă mândru numele celui care a salvat Europa creştină în marele asediu din 1565. Cea mai fortificată capitală din lume, cuibul Cavalerilor Ioaniţi, adăposteşte peste 30 de biserici, peste 300 de monumente, auberge-urile ordinului, străzi înguste, bulevarduri cu vitrine elegante, restaurante cochete. În turul nostru pietonal, pe lângă obiectivele de maximă importanţă, 

vom observa şi detaliile care, de obicei, rămân ascunse vizitatorilor. Vom vizita Co-Catedrala Sf. Ioan Botezatorul, care se numără printre cele mai decorate biserici din Europa, cu cea mai importantă pânză din secolul 17, Decapitarea, opera lui Caravaggio, Palatul Marilor Maeştri şi prin prisma explicaţiilor complexe, o să descoperiţi şi lăcaşe de cult, bastioane şi metereze, piaţete, grădini, alei... La final vă puteţi bucura de timp liber pentru cumpărături şi relaxare la terase şi restaurante. Cazare la Hotel Santana 4* sau similar.

Ziua 5 – Marţi, 31 decembrie | Malta (opţional tradiţii Malteze, lux şi relaxare)

Mic dejun. Pentru această zi venim cu o nouă propunere. Ne deplasăm către Rabat, unde vom vizita Palatul Wignacourt, Catacombele Sf. Paul şi biserica dedicată acestui loc venerat de creştini. După vizită ne vom relaxa într-un restaurant unde vom fi serviţi cu bucate gustoase, stropite cu vin maltez. Vizităm apoi Mdina, fosta capitală a Maltei, mai mult bijuterie decât oraş medieval, un loc romantic şi armonios, Catedrala Sf. Paul şi cetatea locuinţa, Oraşul Tăcerii. Cazare la Hotel Santana 4* sau similar. Cina de Revelion la restaurantul hotelului.

Ziua 6 – Miercuri, 01 ianuarie | Malta

LA MULŢI ANI 2020! Mic dejun. Timp liber pentru plimbări pe cont propriu şi relaxare. St. Pauls Bay este o zonă turistică modernă, în care poţi face cumpărături, te poţi plimba pe promenadă, poţi servi prânzul sau cina la un restaurant local sau poţi vizita obiective turistice din zona (Mistra Bay, insula St. Paul). Cazare la hotel Santana 4* sau similar.

Ziua 7 – Joi, 02 ianuarie | Malta – Bucureşti – Iaşi (opţional – Vittoriosa, Grota Albastră, Temple Megalitice)

Mic dejun. Pentru ultima zi a excursiei, vă propunem o excursie în Sudul Maltei, tărâmul tradiţiilor şi obiceiurilor vechi, păstrate aproape cu sfinţenie. Vizităm Grota Albastră (daca marea permite), vizibilă de pe faleză sau din barca, similară cu cea din Capri. Descoperim un loc misterios: Hagar Qim, unde primii oameni care au locuit in Malta, acum 7000 de ani, au „încântat zeii cu pietre ridicate spre cer”. Vittoriosa este primul oraş în care au sosit, în anul 1530, Cavalerii Ioaniti. Seara, ne îndreptăm către aeroportul din Malta. Decolare la ora 22:30, aterizare la ora 01:40 la Bucureşti cu compania Air Malta. Către Iaşi, plecam cu autocarul, cursă de linie cu compania Massaro.

   Adult în camera dublă                  675 €         
   Al 3-lea adult în cameră dublă cu pat suplimentar   
                 675 €
   Adult în cameră single                  895 €
  Copil < 11.99 ani cu 2 adulți în cameră fără pat suplimentar                      645

Tariful include:

- 5 nopti de cazare cu mic dejun la hotel Santana 4* (hotel cu piscina interioara)

- Cină de Revelion la restaurantul hotelului

- Bilet de avion Bucuresti – Malta – Bucuresti cu compania AirMalta

- Taxele de aeroport

- Bagaj de cală 20 kg

- Bagaj de mână 10 kg

- Transfer cu autocarul de la aeroport la hotel şi retur

- Insotitor de grup

Tariful nu include:

- Transfer Iasi – Bucuresti – Iasi (40 euro/persoana)

- Asigurare medicala

Termene de plata:

- 200 euro la înscriere

- 200 euro până la 15.11.2019

- Restul de plată până pe 15.12.2019

Excursii opţionale:

- Marele port şi prânz în Marsaxlokk – 50 euro (prânzul inclus în preţ)

- Turul insulei Gozo – 60 euro (ferryboat & prânz incluse în preţ, opţional plimbare cu baraca 4 euro)

- Turul Capitalei Valletta – 45 euro (biletele la obiective incluse)

- Tradiţii Malteze, lux şi relaxare – 45 euro (prânzul şi intrarea la obiective incluse în preţ)

- Vittoriosa, Grota Albastră, Temple Megalitice – 40 euro (bilete la obiective incluse, opţional plimbare cu barca 8 euro)

Acte necesare:

Carte de identitate

Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți

Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal

Informații suplimentare:

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.