Italia

More Views

Italia

 

Details:

Tarif: de la 440 € / persoana in camera dubla 


Plecare din: Iasi


Transport: Avion


Perioada: 23 - 28 iunie 2020, 5 nopti/ 6 zile


Ce vizitam?


Veneţia, Florenţa, Pisa, Cinque Terre şi Milano

Ziua 1 – Marţi, 23 iunie | Iași - Veneţia

Ora 17:30 – Intâlnire pe aeroportul Iași cu reprezentantul agenției pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizz Air cu destinația Veneţia Treviso. Decolare la ora 19:40, sosire la Treviso la ora 20:50. Transfer către hotel. Cazare în zona San Dona di Piave la hotel Best Western Park Hotel Continental 4* sau similar.

Ziua 2 – Miercuri, 24 iunie | Veneţia (opţional Insula Murano)

Mic dejun. Tur de oraș în Veneția unde vizităm Podul Rialto care traversează Canalul Grande, vestita Piața San Marco cu Basilica San Marco, Palatul Dogilor simbol al orașului Veneția și capodoperă a goticului Venețian, Puntea Suspinelor care unește camera de interogare cu închisoarea din Palatul Dogilor, palatul fiind despărțit de aceasta doar printr-un canal. Timp liber la dispoziție sau excursie opţională pe Insula Murano renumită în întreaga lume datorită obiectelor realizate din sticla de Murano. Pe insula Murano, sunt zeci de fabrici şi ateliere în care se prelucrează sticla de Murano. În multe dintre acestea, artiştii fac demonstraţii speciale pentru turişti. Cazare în zona San Dona di Piave la hotel Best Western Park Hotel Continental 4* sau similar.

Ziua 3 – Joi, 25 iunie | Veneția – Florenţa

Continuăm excursia către Florenţa. Florența este unul dintre cele mai frumoase și romantice orașe din lume. Plin cu oameni primitori și prietenoși, clădiri cu o arhitectură impresionantă, te vei îndrăgosti cu siguranță de acest oraș minunat cu atmosfera sa feerică. Începem vizitarea orașului alături de ghidul local. Vom putea admira Palatul Medici, Basilica di San Lorenzo, Capelele Medici, Domu, Catedrala Santa Maria del Fiore, Baptistierul, Casa lui Dante, Piaţa Signoria, Galeria Uffizi, Palatul Pitti, Puntea Veche si Piața Michelangelo. Cazare în zona Prato la hotel Ibis Firenze Nord Aeroporto 3* sau similar.

Ziua 4 – Vineri, 26 iunie | Florența (opţional turnul din Pisa)

Mic dejun. În prima parte a zilei, vom vizita Galeriile Uffizi, unul dintre cele mai vechi şi celebre muzee de artă ale lumii occidentale. Construcţia a fost începută de Giorgio Visari în 1560 pentru Cosimo I de Medici ca birouri pentru magistraţii florentini. După vizitarea muzeului, timp liber sau excursie opţională la celebrul turn înclinat din Pisa unde vom avea şi timp liber. Turnul a fost planificat ca o campanilă pentru Domnul din Pisa. După 12 ani de la punerea pietrei la temelie, în 1173 când construcţia ajunsese la etajul al 3-lea, datorită proastei calităţi a solului, constituit din noroi argilos şi nisip, turnul începea să se încline. Următoarele patru etaje au fost construite oblic, pentru a compensa partea înclinată. Întoarcere în Florenţa. Cazare în zona Prato la hotel Ibis Firenze Nord Aeroporto 3* sau similar.

Ziua 5 – Sâmbătă, 27 iunie | Florența – Cinque Terre - Milano

Mic dejun. Părăsim Florenţa şi ne îndreptăm spre La Spezia de unde utilizăm trenul sau vaporaşul pentru a admira cele cinci orăşele amplasate spectaculos pe terase abrupte. Zona este iubită de turişti din lumea întreagă pentru priveliştea spectaculoasă a satelor cu case colorate care se caţără pe stâncile abrupte deasupra Mării Lingurice, cu grădini suspendate care nu încetează să farmece privitorii. Vom petrece toată ziua pentru vizitarea celor cinci sate magice Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza şi Monterosso al Mare care fac parte din patrimonial UNESCO. După ce ne bucurăm de peisajul unic în lume, plecăm către Milano. Cazare la hotel Alga 3* sau similar.

Ziua 6 – Duminică, 28 iunie | Milano – Iaşi

Mic dejun. Ne aflăm în principalul oraş din Italia de nord. Milano este recunoscut ca una din capitalele modei şi design-ului, metropola Lombardiei fiind faimoasă prin casele de modă şi cochetele ei magazine. Alături de ghidul local, începem vizitarea oraşului Milano. Vom admira Catedrala din Milano, Piaţa Duomo, Piaţa Scala, Castelul Sforza unde vom putea vizita curţile castelului unde au trăit domnitorii oraşului şi unde se află ultima operă a lui Michelangelo. Continuăm cu Basilica Sfântului Ambrozie, o basilică a creştinismului timpuriu şi capodopera actuală a Arhitecturii Romanice în Europa. În interiorul basilicei sunt moaştele Sfântului Ierarh şi Părintele al Bisericii Creştine. După-amiază transfer către aeroportul Bergamo pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizz Air cu destinația Iași. Decolare la ora 21:00, sosire la Iași la ora 00:20.

   Adult în camera dublă                  460 €         
   Al 3-lea adult în cameră dublă cu pat suplimentar                  460 €
   Adult în cameră single                  560 €
   Copil < 11.99 ani cu 2 adulți în cameră fără pat suplimentar 
                 385 €
   Reducere Early Booking până la data de 29.02.2020                    20 €

Servicii incluse:

- 5 nopți de cazare la hoteluri de 3* și 4* cu mic dejun

- Bilet de avion Iaşi – Treviso şi Milano – Iaşi

- Bagaj de mână şi prioritate la îmbarcare (Troller 55x40x23 cm, maxim 10 kg şi poşeta/rucsac 40x30x20 cm)

- Transport autocar

- Ghizi locali

- Însoțitor de grup

Servicii neincluse:

- Intrările la obiectivele turistice

- Taxele de aeroport – 135 euro

- Bagaj de cală

- Taxele de oraş

Termene de plata:

- 75 euro la înscriere

- 250 euro până la 31.03.2020

- Restul de plată până pe 30.05.2020

Excursii opţionale:

- Turnul din Pisa – 25 euro/persoană (fără bilet de intrare) (minim 25 de persoane)

- Insula Murano – 30 euro/persoană (minim 25 de persoane)

 


Acte Necesare

Carte de identitate sau pașaport valabil

Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți

Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal

Informatii suplimentare:

Selectarea locurilor în autocar se face în ordinea înscrierilor. 

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.