Hotel METROPOL 2*

More Views

Hotel METROPOL 2*

 

Details:

de la 500 Lei/ persoana


Pachetul include:


7 nopti de cazare


HOTEL: situat in centru statiunii, 70 m de plaja, langa hotel Majestic, restaurant cu linie de autoservire, parcare proprie nepazita, terasa, bar de zi, 200 camere duble. Animale de companie nu se accepta.

CAMERE: camerele duble standard sunt dotate cu: tv, racitor, baie cu dus renovata, balcon. Camerele duble modernizate si camerele de 3* sunt dotate cu: tv, racitor, AC , baie renovata cu dus, balcon.

 COPII (in camera cu 2 adulti): 0- 12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar asigurat si achita la receptie taxa utilitati in valoare de 6 lei/ zi/ copil; pentru pat suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc de cazare; un copil cu varsta intre 12 - 18 ani neimpliniti achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat; peste 18 ani este considerat adult si achita tarif integral. Masa se achita integral indiferent de varsta.

MASA: restaurant propriu 2*, linie autoservire daca sunt mai mult de 20 turisti, daca nu a la carte, toate mesele sub forma de bonuri valorice.

Tarif / sejur 7 nopti/ persoana / camera dubla /Fara masa /  perioada 20.06 – 27.06.2018, de la: 500 RON