Germania si Cehia

More Views

Germania si Cehia

 

Availability: Out of stock

Details:

Tarif: de la 610 € / persoana in camera dubla 


Plecare din: Iasi


Transport: Avion


Perioada: 09 - 16 august 2020, 7 nopti/ 8 zile


Ce vizitam?


Berlin, Dresda, Praga, Castelele Bavariei, Munchen


Ziua 1 – Duminică, 09 august | Iaşi – Berlin

Ora 18:00 – Intâlnire pe aeroportul Iași cu reprezentantul agenției pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizz Air cu destinația Berlin Schoenefeld. Decolare la ora 20:15 sosire la Berlin la ora 21:25. Transfer de la aeroportul Schoenefeld la hotel. Cazare la hotel Holiday Inn Express Berlin Alexanderplatz 3* sau similar.

Ziua 2 – Luni, 10 august | Berlin

Mic dejun. Bun venit în capitala Germaniei, unde vom descoperi centrul vechi al oraşului. Turul nostru începe din Piaţa Postdamer, continuăm către Poarta Branderburg, un marcant simbol al Berlinului, şi Clădirea Parlamentului. Revenim pe bulevardul principal şi coborâm către Piaţa Gendarmenmarkt, probabil cea mai frumoasă piaţă din oraş unde vom face o pauză de cafea. Contiuăm către Catedrala din Berlin, Alexanderplatz, unde se află turnul de televiziune, şi faimosul Zid al Berlinului. Cazare la hotel Holiday Inn Express Berlin Alexanderplatz 3* sau similar.

Ziua 3 – Marţi, 11 august | Berlin (Opţional Postdam)

Mic dejun. Avem întreaga zi la dispoziţie pentru a ne plimba prin Berlin. Recomandăm plimbare prin parcul Tiergarten, un parc umbros şi cu o mica insula în interior, un parc ce găzduieşte cea mai veche grădină zoologică din Germania ce se întinde pe 35 de hectare şi este casa a 1380 de specii. Opţional, putem face o excursie la frumosul Postdam, capitala landului Brandenburg. Punctul de atracţie a excursiei este Palatul Sanssouci, construit de regele Prusiei, Frederic al 2-lea şi inaugurat în anul 1747. Numele palatului ’’fără griji’’, nu a fost ales întâmplător. A fost numit astfel pentru că regele îl concepuse ca un loc de odihnă. Aici se retrăgea departe de obligaţiile curţii, dedicându-se vieţii personale. Întoarcere în Berlin. Cazare la hotel Holiday Inn Express Berlin Alexanderplatz 3* sau similar.

Ziua 4 – Miercuri, 12 august | Berlin – Dresda - Praga

Mic dejun. Astăzi vom avea prilejul să vizităm unul dintre cele mai frumoase oraşe germane, Dresda, capitala Saxoniei, situată pe râul Elba. Vom admira Dresdner Schloss, locuit în trecut de regii Saxoniei şi de electori, a cărui particularitate este amestecul de stiluri arhitecturale – renascentiste, baroc şi clasic. Vom continua cu vizitarea Palatului Zwingler, un magnific ansamblu architectural baroc, Opera, impunătoare Catedrală, folosită în trecut ca biserica familiei regale, Catedrala luterana şi Primăria. Itinerariul nostru continuă către Praga. Cazare la hotel Theatrino 4* sau similar.

Ziua 5 – Joi, 13 august | Praga

Mic dejun. Începem vizitarea orașului Praga, un oraș plin de comori culturale, istorice și artistice. Începem cu un tur panoramic unde admirăm Opera, Muzeul Național, Teatrul Național. Traversăm Podul lui Charles și ajungem în orașul vechi. Vizităm Biserica Sf. Nicolae, Castelul din Praga, Poarta lui Matthias, faimoasa catedrală Sf. Vit, Golden Line – strada de aur, Sinagoga Veche, Piața Veche și Ceasul Astronomic. Cazare la hotel Theatrino 4* sau similar.   

Ziua 6 – Vineri, 14 august | Praga – Munchen

După micul dejun, părăsim Praga şi ne îndreptăm către Munchen. Ajungem în capitala economică şi pătrundem în centrul orașului, unul dintre cele mai vizitate orașe din Germania. Munchen impresionează prin arhitectura pe care o are, cu straduțele și farmecul lor aparte, cu clădirile atent îngrijite ce par desprinse din povești. Acest minunat oraş vechi de 800 de ani, este oraşul ce găzduieşte festivalul faimos în toată lumea, Oktoberfest, cel mai mare festival din lume dedicat berii, care adună annual în jur de 6 milioane de turişti. Vom face un tur pietonal și vom vizita Karlplatz, Biserica Sf. Michael, Catedrala din Munchen, Marienplatz și Primăria Veche. Cazare la hotel Imperial 3* sau similar.

Ziua 7 – Sâmbătă, 15 august | Munchen (Opţional Castelele Bavariei)

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie sau excursie opţională la Castelele Bavariei, Castelul Neuschwenstein și Hohenschwangau. Castelele au aparținut lui Ludovic al II-lea și sunt unele dintre cele mai frumoase din Europa. Un simbol al stilului renascentist, Castelul Neuschwenstein ne amintește de basmele copilăriei, fiind o sursă de inspirație pentru castelul Frumoasei din Pădurea Adormită de la Disneyland. Cazare la hotel Imperial 3* sau similar.

Ziua 8 – Duminică, 16 august | Munchen - Iaşi

Mic dejun. Program liber la dispoziţie în centrul oraşului pentru ultimele cumpărături. La ora 13:30, ne îndreptăm către aeroport. Ajungem la ora 15:00 la aeroportul din Munchen unde ne îmbarcăm pentru zborul direct către Iași cu compania Blue Air care decolează la ora 17:20 ora locală și aterizează în Iaşi la ora 20:20, ora locală.

   Adult în camera dublă                  640 €         
   Al 3-lea adult în cameră dublă cu pat suplimentar                  610 €
   Adult în cameră single                  850 €
   Copil < 11.99 ani cu 2 adulți în cameră fără pat suplimentar   
                 525 €
   Reducere Early Booking până la data de 29.02.2020                    30 €

Servicii incluse:

- 7 nopți de cazare la hoteluri de 3* şi 4* cu mic dejun

- Bilet de avion Iaşi – Berlin şi Munchen - Iaşi

- Bagaj de mână (Troller 55x40x20 cm, maxim 10 kg)

- Transport autocar

- Însoțitor de grup

Servicii neincluse:

- Intrările la obiectivele turistice

- Taxele de aeroport – 135 euro

- Bagaj de cală

- Taxele de oraş

Termene de plata:

- 100 euro la înscriere

- 300 euro pana la 15.05.2020

- Restul de plată până pe 15.07.2020

Excursii opţionale:

- Postdam şi Palatul Sanssouci – 45 euro/persoană (minim 25 de persoane)

- Castelele Bavariei – 60 euro/persoană (minim 25 de persoane)

Acte Necesare

Carte de identitate sau pașaport valabil

Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți

Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal

Informatii suplimentare:

Selectarea locurilor în autocar se face în ordinea înscrierilor. 

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.