Germania

More Views

Germania

 

Availability: Out of stock

Details:

Tarif: 450 € / persoana in camera dubla


Plecare din: Bucuresti, retur in Iasi


Transport: Avion


Perioada: 16 - 21 iulie 2019, 5 nopti/ 6 zile


 

Ziua 1 – Marţi, 16 iulie | Iaşi – Bucureşti - Berlin
Întâlnire luni noapte spre marţi la ora 00:30 la autogara Codreanu pentru transferal către Bucureşti. Ajungem la Bucureşti la ora 08:00. Check-in şi îmbarcare pentru zborul Berlin – Bucureşti cu compania Ryanair care decoleaza la ora 11:00 şi aterizează la ora 12:10 ora locală. De la aeroport ne îndreptăm către Berlin, capitala Germaniei, unde vom descoperi centrul vechi al oraşului. Turul nostru începe din Piaţa Postdamer, continuăm către Poarta Branderburg, un marcant simbol al Berlinului, şi Clădirea Parlamentului. Revenim pe bulevardul principal şi coborâm către Piaţa Gendarmenmarkt, probabil cea mai frumoasă piaţă din oraş unde vom face o pauză de cafea. Contiuăm către Catedrala din Berlin, Alexanderplatz, unde se află turnul de televiziune, şi faimosul Zid al Berlinului. Cazare la hotel City Green Berlin 3* sau similar.

Ziua 2 – Miercuri, 17 iulie | Berlin – Postdam (opţional)
Mic dejun. Avem întreaga zi la dispoziţie pentru a ne plimba prin Berlin. Recomandăm plimbare prin parcul Tiergarten, un parc umbros şi cu o mica insula în interior, un parc ce găzduieşte cea mai veche grădină zoologică din Germania ce se întinde pe 35 de hectare şi este casa a 1380 de specii. Opţional, putem face o excursie la frumosul Postdam, capitala landului Brandenburg. Punctul de atracţie a excursiei este Palatul Sanssouci, construit de regele Prusiei, Frederic al 2-lea şi inaugurat în anul 1747. Numele palatului ’’fără griji’’, nu a fost ales întâmplător. A fost numit astfel pentru că regele îl concepuse ca un loc de odihnă. Aici se retrăgea departe de obligaţiile curţii, dedicându-se vieţii personale. Întoarcere în Berlin. Cazare la hotel City Green Berlin 3* sau similar.

Ziua 3 – Joi, 18 iulie | Berlin – Dresda – Nurnberg
Mic dejun. Astăzi vom avea prilejul să vizităm unul dintre cele mai frumoase oraşe germane, Dresda, capital Saxoniei, situată pe râul Elba. Vom vizita Dresdner Schloss, locuit în trecut de regii Saxoniei şi de electori, a cărui particularitate este amestecul de stiluri arhitecturale – renascentiste, baroc şi clasic. Vom continua cu vizitarea Palatului Zwingler, un magnific ansamblu architectural baroc, Opera, impunătoare Catedrală, folosită în trecut ca biserica familiei regale, Catedrala luterana şi Primăria. Itinerariul nostru continuă către Nurnberg. Cazare la hotel Best Western City West 3* sau similar.

Ziua 4 – Vineri, 19 iulie | Nurnberg – Munchen

Mic dejun. În prima parte a zilei vom vizita Nurnbergul, al 2-lea oraş ca mărime din Bavaria. Facem un tur pietonal unde vom putea admira Castelul, Biserica Doamnei Noastre, Casa Memorială a pictorului Albrecht Durer, unde a trait până la moartea sa, vechea piaţă şi Biserica Sf. Sebald. Timp liber la dispoziţie. Părăsim oraşul Nurnberg şi ne îndreptăm către Munchen, capitala landului Bavaria. Sosirea seara în Munchen şi cazare la hotel Holiday Inn Express West 3* sau similar.

Ziua 5 – Sâmbătă, 20 iulie | Munchen

După micul dejun, pătrundem în centrul orașului bavarez, unul dintre cele mai vizitate orașe din Germania. Munchen impresionează prin arhitectura pe care o are, cu straduțele și farmecul lor aparte, cu clădirile atent îngrijite ce par desprinse din povești. Acest minunat oraş vechi de 800 de ani, este oraşul ce găzduieşte festivalul faimos în toată lumea, Oktoberfest, cel mai mare festival din lume dedicat berii, care adună annual în jur de 6 milioane de turişti. Vom face un tur pietonal și vom vizita Karlplatz, Biserica Sf. Michael, Catedrala din Munchen, Marienplatz și Primăria Veche. După-amiază timp liber la dispoziție sau excursie opţională la Castelul Linderhof. Cazare la hotel Holiday Inn Express West 3* sau similar.

Ziua 6 – Duminică, 21 iulie | Munchen - Iaşi
Mic dejun. Program liber la dispoziţie în centrul oraşului pentru ultimele cumpărături. La ora 13:30, ne îndreptăm către aeroport. Ajungem la ora 15:00 la aeroportul din Munchen unde ne îmbarcăm pentru zborul direct către Iași cu compania Blueair care decolează la ora 17:20 ora locală și aterizează în Iaşi la ora 20:20, ora locală.

   Adult în camera dublă                  450 €         
   Al 3-lea adult în cameră dublă cu pat suplimentar                  425 €
   Adult în cameră single                  590 €
   Copil < 11.99 ani cu 2 adulți în cameră fără pat suplimentar                  365 €

Servicii incluse:

- 5 nopți de cazare la hoteluri de 3* cu mic dejun

- Transport Iasi - Otopeni

- Bilet de avion Bucureşti – Berlin şi Munchen - Iaşi

- Taxele de aeroport

- Bagaj de mână 55x40x20cm maxim 10 kg + rucsac/poşetă 40x20x25cm

- Transport autocar

- Însoțitor de grup

Servicii neincluse:

- Intrările la obiectivele turistice

- Bagaj de cală

- Taxa de oraş

Condiții de plată:

  • 150 euro la înscriere
  • Restul de plata pana la 01.07.2019

Excursii opționale:

Excursie la Postam si Palatul Sanssouci - 45 euro/ persoană

Excursie la Castelul Linderhof - 35 euro/ persoană

Acte Necesare:

Carte de identitate

Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți.

Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal.

Informatii suplimentare:

Selectarea locurilor în autocar se face în ordinea înscrierilor.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.