Franta

More Views

Franta

 

Availability: Out of stock

Details:

Tarif: de la 595 € / persoana in camera dubla 


Plecare din: Iasi


Transport: Avion


Perioada: 30 iunie - 07 iulie 2020, 7 nopti/ 8 zile


Ce vizitam?


Monaco, Nisa, Cannes, St. Tropez, Marsilia, Avignon, Grenoble, Chambery, Geneva, Chamonix şi Mont Blanc

Ziua 1 – Marţi, 30 iunie | Iaşi – Milano - Cannes

Ora 10:45 – Întâlnire pe aeroportul Iași cu reprezentantul agenției pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizz Air cu destinația Milano Bergamo. Decolare la ora 12:50, sosire la Bergamo la ora 14:15. Transfer de la aeroportul Bergamo către Cannes, Oraşul Filmului. Începând cu anul 1946, se organizează Festivalul Internațional de Film de la Cannes devenind un simbol al regiunii. Orașul găzduiește numeroase biserici precum Biserica „Doamna noastră a speranței”, dar în general se axează pe partea modernă, pe festivaluri, plaje și călătorii pe una dintre insulele din apropiere. Cazare la hotel Ibis Cannes Plage La Bocca 3* sau similar.

Ziua 2 – Miercuri, 01 iulie | Cannes – Monte Carlo - Nisa – Cannes

Mic dejun. Bună dimineaţa din frumoasa Coastă de Azur a Franței, scăldată de apele Mediteranei. Ne îndreptăm către Monte Carlo sau “Muntele lui Charles”, care este cel mai bogat oraș al țării. Monte Carlo este definiția luxului și este renumit prin cazinourile sale în fața căruia stau parcate ultimele modele de Ferrari, Lamborghini sau Rolls Royce. Timp liber pentru plimbări. Continuăm călătoria către Nisa, bijuteria Rivierei Franceze. Tur panoramic pe renumita Promenade des Anglais, principala arteră din Nisa, de unde putem admira Teatrul Verdure sau Casinoul Du Palas De La Mediterranee. Revenim în Cannes. Cazare la hotel Ibis Cannes Plage La Bocca 3* sau similar.

Ziua 3 – Joi, 02 iulie | Cannes – St. Tropez - Marsilia

După micul dejun ne îndreptăm către Saint-Tropez, cu siguranță una dintre cele mai vii destinații de pe Coasta de Azur. O fostă așezare pescărească, făcută celebră de Brigitte Bardot la mijlocul secolului trecut şi de celebritățile şi milionarii care își petrec vacanțele de vară aici. Continuăm călătoria către Marsilia. Oraş provensal, cu un centru dinamic şi febril, parcuri mari şi un cartier aer medieval, Marsilia vă va cuceri cu priveliştea unică oferită de Catedrala Notre Dame. Începem turul de oraş unde vom putea admira vechiului port al Marsiliei, Palatul Longchamp, celebrul bulevard La Canebiere şi catedrala Notre Dame. Cazare la hotel Hipark by Adagio 3* sau similar.

Ziua 4 – Vineri, 03 iulie | Marsilia (Opţional Avignon)

Mic dejun. Timp liber în Marsilia sau excursie opţională la Avignon, capitala papală a Franței. Vom vizita Palatul Papal, Catedrala din Avignon, Domul dar și faimosul pod medieval - Podul Sfântul Benezet, foarte faimos și frumos deopotrivă care inițial făcea legătura între râul Ron și Villeneuve. Timp liber în Avignon. După-amiază revenim în Marsilia. Cazare la hotel Hipark by Adagio 3* sau similar.

Ziua 5 – Sâmbătă, 04 iulie | Marsilia - Grenoble - Chambery

Mic dejun. Părăsim Marsilia şi ne îndreptăm către Grenoble, capitala neoficială a Alpilor, unde vom face un tur pietonal pe malul râului Isere la poalele munților şi vom urca cu telecabina pentru o superbă privelişte asupra oraşului. Continuăm către Chambery în regiunea Ron-Alpi, oraș care a fost construit la intersecția drumurilor dintre Burgundia, Elveția și Italia. Vizităm principalele obiective turistice ale orașului printre care și Fântâna Elefanților care a fost realizată pentru a aduce un omagiu generalului de Boigne. Continuăm cu Catedrala Sfântul Francisc și Castelul Ducilor având aspectul unei fortificații. Cazare la hotel Ibis Chambery 3* sau similar.

Ziua 6 – Duminică, 05 iulie | Chambery – Annecy - Geneva

Mic dejun. Continuăm excursia către Annecy sau Mica Veneție, un oraș aflat la mică distanță de Geneva. Annecy este un oraș cu canale înguste, mărginite de străduțe pitorești, cu case de piatră împodobite cu flori roșii, străjuit de munți bogat împăduriți. Din loc în loc, biserici impozante, clădiri renascentiste zugrăvite în nuanțe pastelate. Ultima oprire o vom face în Geneva, orașul cu cele mai multe sedii de instituții internaționale, printre care Organizația Mondială a Comerțului, Organizația Mondială a Sănătății, dar și faimosul centru de cercetare CERN și acceleratorul său de particule. Vom începe turul de oraș unde vom putea admira Catedrala St. Pierre, Place Neuve, Maison Travel, Primăria și Sediul ONU. Cazare în zona Annemasse la hotel Ace Hotel 3* sau similar.

Ziua 7 – Luni, 06 iulie | Geneva – Mont Blanc – Milano

Mic dejun. Ne continuăm călătoria spre Alpii Francezi, spectaculoasa stațiune Chamonix, considerată „Mecca” aplinismului și al sporturilor montane, locul unde tărâmul stâncilor sunt veșnic înzăpezite de unde putem admira masivul Mont Blanc care are o altitudine de 4810 m. De aici se poate face o ascensiune cu telecabina pe celebrul Aiguille du Midi 3842 m. Timp liber în Chamonix. Cazare la hotel Alga 3* sau similar.

Ziua 8 – Marţi, 07 iulie | Milano – Iaşi

Mic dejun. Transfer către aeroportul Bergamo pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizz Air cu destinația Iași. Decolare la ora 14:45, sosire la Iași la ora 18:05.

 

   Adult în camera dublă                  625 €         
   Al 3-lea adult în cameră dublă cu pat suplimentar                  585 €
   Adult în cameră single                  805 €
   Copil < 11.99 ani cu 2 adulți în cameră fără pat suplimentar 
                 515 €
   Reducere Early Booking până la data de 29.02.2020                    30 €

Servicii incluse:

- 7 nopți de cazare la hoteluri de 3* cu mic dejun

- Bilet de avion Iaşi – Milano – Iaşi

- Transport autocar

- Bagaj de mână şi prioritate la îmbarcare (Troller 55x40x23 cm, maxim 10 kg şi poşeta/rucsac 40x30x20 cm)

- Parcările, taxele de drum

- Însoțitor de grup

Servicii neincluse:

- Intrările la obiectivele turistice

- Taxele de aeroport – 135 euro

- Bagaj de cală

- Taxele de oraş

Termene de plata:

- 100 euro la înscriere

- 300 euro pana la 30.04.2020

- Restul de plată până pe 15.06.2020

Excursii opţionale:

- Palatul Papal de la Avignon – 30 euro/persoană (minim 25 de persoane)

 


Acte Necesare

Carte de identitate sau pașaport valabil

Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți

Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal

Informatii suplimentare:

Selectarea locurilor în autocar se face în ordinea înscrierilor. 

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.