Dubai & Abu Dhabi

More Views

Dubai & Abu Dhabi

 

Details:

Tarif: de la 905€ / persoana in camera dubla


Plecare din: Iasi


Transport: Avion


Perioada: 14 - 21 noiembrie 2020, 6 nopti/ 7 zile

Ziua 1 – Sâmbătă, 14 noiembrie | Iaşi - București – Dubai

Întâlnire sâmbătă la ora 12:30 la autogara Codreanu. Plecare la ora 13:00 pe traseul Iași – Bacău – Focşani – Buzău – Aeroport Otopeni. Pauza de masă pe drum. Check-in începând cu ora 20:30 la compania FlyDubai, zbor către Dubai care decolează la ora 23:30.

Ziua 2 – Duminică, 15 noiembrie | Dubai

Aterizare în Dubai la ora 06:20, ora locală. Transfer la hotel şi timp de odihnă. Dupa-amiază, începem descoperirea emiratului Dubai, cel mai neconformist emirat din cele şapte care formează Emiratele Unite. Oraşul cosmopolit ne dezvăluie farmecele sale vechi şi moderne. Primele opriri le vom face pentru a fotografia Burj Al Arab şi Atlantis The Palm. Următoarea oprire o vom face la moscheea cu minarete gemene, Moscheea Jumeirah, un exemplu spectaculos al arhitecturii Islamice moderne. Continuăm cu vechiul cartier Bastakiya, fortul Al-Fahdi şi Muzeul Dubai. Ultimul obiectiv este piaţa de aur şi cea de mirodenii “Spice Souk & Gold Souk”, unde vom ajunge cu barca.  Cazare la Donatello 4* sau similar.

Ziua 3 – Luni, 16 noiembrie | Dubai – Abu Dhabi - Dubai

Mic dejun. Începem ziua prin vizitarea emiratului Abu Dhabi. Plecând din Dubai, vom traversa zona industrială Jebel Al, trecănd pe lângă cel mai mare port maritim creat de om. Abu Dhabi, capitală a Emiratelor Arabe Unite, este un oraş care încântă vizitatorul cu zone verzi, arthitectură arabă, vile şi palate. Prima oprire este la una din noile embleme ale oraşului Moscheea Sheik Zayed, a 3-a ca mărime din lume. Continuăm prin zona rezidenţială şi prin dreptul hotelului Palatul Emiratelor, o creaţie a stilului celor 1001 de nopţi, hotel de 7 stele al lanţului Kempinsky. In cadrul Satului Tradiţional vom avea ocazia să vizităm un muzeu creat pentru a prezenta tradiţiile şi istoria locuitorilor emiratului Abu Dhabi. La întoarcerea spre Dubai, vom străbate doua insule. Insula Saadiyat şi insula Yas, gazda cursei de Formula 1 şi a celui mai mare parc tematic din lume şi anume, Ferrari World. Cazare la Donatello 4* sau similar.

Ziua 4 – Marţi, 17 noiembrie | Dubai

Mic dejun. Timp liber pentru plimbări individuale. Seara, plimbare cu însoţitorul de grup la fântânele arteziene spectaculoase de lângă Burj Khalifa şi la Dubai Mall. Cazare la Donatello 4* sau similar.

Ziua 5 – Miercuri, 18 noiembrie | Dubai – Desert Safari

Mic dejun. În prima parte a zilei timp liber, iar după-amiază vom face o excursie în desert cu vehicule 4x4, urmată de o cină barbeque. Dupa îmbarcarea în vehicule 4x4, acestea se vor grăbi spre  deşertul cu dune aurii - Deşertul Dubai. După ce vă veţi bucura de momentele pline de suspans şi adrenalină create de şoferii maşinilor puternice care parcă vor face un adevarat slalom pe crestele dunelor veţi putea sa admiraţi apusul de soare, care în desert are un farmec aparte. În lumina amurgului vă veţi îndrepta spre locul care vă va aparea ca o adevarată Fată Morgană şi unde ospitalitatea tradiţională arabă vă asteaptă – curmale şi cafeaua de bun venit. Relaxati-vă pe pernele din jurul meselor, rasfataţi-vă oferindu-vă mainile spre a fi decorate cu motive florale executate cu maiestrie in henna, sau plimbaţi-vă cu cămila şi de ce nu, încercând aromatica narghilea. Cina barbeque, băuturile racoritoare, muzica tradiţională şi dansul, întregesc tabloul unui seri de neuitat. Cazare la Donatello 4* sau similar.

Ziua 6 – Joi, 19 noiembrie | Dubai

Mic dejun. Zi liberă pentru shopping şi plimbări. Opţional, vizită la Burj Khalifa la etajul 124. Cazare la Donatello 4* sau similar.

Ziua 7 – Vineri, 20 noiembrie | Dubai

Mic dejun. Timp liber în prima parte a zilei. Seara, croazieră cu cină bufet, muzică şi animaţie, o plimbare pe ritmuri orientale ce oferă o panorama superbă a zonei Marina la lăsarea serii. Cazare la Donatello 4* sau similar.

Ziua 8 – Sâmbătă, 21 noiembrie | Dubai – Otopeni - Iaşi

Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumpărături. După-amiază ne deplasăm către aeroportul din Dubai. Decolare la ora 19:00 din Dubai, aterizare la 22:30 în Bucureşti. Plecare către Iaşi cu autocarul.

 

   Adult în camera dublă                  930 €         
   Al 3-lea adult în cameră dublă cu pat suplimentar                  930 €
   Adult în cameră single                1250 €
   Copil < 11.99 ani cu 2 adulți în cameră fără pat suplimentar   
                 790 €
   Reducere Early Booking până la data de 29.02.2020                    25 €

Servicii incluse:

- 6 nopți de cazare cu mic dejun la hotel Donatello 4* (la 500m de Mall of the Emirates)

- Bilet de avion Bucureşti – Dubai – Bucureşti cu compania FlyDubai

- Taxele de aeroport

- Transfer aeroport – hotel - aeroport

- Bagaj de cală de 20 kg şi de mână de 7kg

- Catering la bordul aeronavei

- Tur de Dubai cu autocar şi ghid în Lb. Română, aproximativ 4h

- Tur Abu Dhabi cu autocar şi ghid în Lb. Română, aproximativ 8h

- Deşert Safari cu vehciule 4x4 şi cină barbeque

- Croazieră cu cină bufet

- Taxele de oraş

- Însoțitor de grup

Servicii neincluse:

- Asigurare medicală

- Transfer Iaşi – Otopeni - Iaşi

- Bacsisurile pentru sofer si ghidul local (recomandate, aproximativ 30 USD/persoana)

Termene de plata:

- 200 euro la înscriere

- 400 euro până la 31.07.2020

- Restul de plată până pe 30.10.2020

Excursii opţionale:

- Burj Khalifa – 50 euro (biletul de intrare)

Acte necesare:

Pasaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii în ţară – Nu este permisa intrarea în Dubai cu pasaport temporar

Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți

Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal

Informații suplimentare:

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.