Elvetia

More Views

Elvetia

 

Details:

Tarif: de la 565 € / persoana in camera dubla


Plecare din: Iasi


Transport: Avion


Perioada: 11 - 17 iulie 2020, 6 nopti/ 7 zile


Ce vizitam?


Cascada Rinului, Zurich, Lucerna, Interlaken, Berna, Montreux, Lausanne, Geneva, Chamonix Mont Blanc, Zermatt si ghetarul Klein Matterhorn 3883 metri

Ziua 1 – Sâmbătă, 11 iulie | Iași – Milano

Ora 10:45 – Intâlnire pe aeroportul Iași cu reprezentantul agenției pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizz Air cu destinația Milano Bergamo. Decolare la ora 12:50, sosire în Bergamo la ora 14:15. Ne aflăm în principalul oraş din Italia de nord. Milano este recunoscut ca una din capitalele modei şi design-ului, metropola Lombardiei fiind faimoasă prin casele de modă şi cochetele ei magazine. Începem vizitarea oraşului Milano unde vom admira Catedrala din Milano, Piaţa Duomo, Piaţa Scala, Castelul Sforza unde au trăit domnitorii oraşului şi unde se află ultima operă a lui Michelangelo. Cazare în zona lacului Maggiore la hotel B&B Hotel Malpensa 3* sau similar.

Ziua 2 – Duminică, 12 iulie | Milano – Pasul Simplon – Zermatt - Geneva

Mic dejun. „Cine se trezește dimineață, departe ajunge”. Continuăm traseul către Elveţia prin Pasul Simplon, străbatem un peisaj mirific prin Alpii Italieni şi ajungem în Zermatt. Celebra staţiune Zermatt, la poalele masivului Matterhorn ce are o altitudine de 4478 m. In Zermatt vehiculele cu motor sunt interzise, ca urmare porţiunea de traseu Tasch – Zermatt se parcurge cu trenuleţul. Timp liber la dispoziţie în Zermatt pentru urcare la gheţarul Klein Matterhorn 3883 m. După-amiază plecăm către Geneva. Cazare în zona Annemasse la hotel Ace Annemasse Geneve 3* sau similar.

Ziua 3 – Luni, 13 iulie | Geneva – Chamonix Mont Blanc - Geneva

Mic dejun. Ne continuăm călătoria spre Alpii Francezi, spectaculoasa stațiune Chamonix, considerată „Mecca” aplinismului și al sporturilor montane, locul unde tărâmul stâncilor sunt veșnic înzăpezite de unde putem admira masivul Mont Blanc care are o altitudine de 4810 m. De aici se poate face o ascensiune cu telecabina pe celebrul Aiguille du Midi 3842 m. Continuăm excursia către Geneva, orașul cu cele mai multe sedii de instituții internaționale, printre care Organizația Mondială a Comerțului, Organizația Mondială a Sănătății, dar și faimosul centru de cercetare CERN și acceleratorul său de particule. Vom începe turul de oraş unde vom putea admira Catedrala St. Pierre, Place Neuve, Maison Travel, Primăria și Sediul ONU. Cazare în zona Annemasse la hotel Ace Annemasse Geneve 3* sau similar.

Ziua 4 – Marţi, 14 iulie | Geneva (Opţional Montreux şi Lausanne)

Mic dejun. Timp liber sau opţional turul lacului Leman. Ne deplasăm către Montreux unde vom vizita Castelul Chillon, care este construit pe o stancă ce practic iese din adâncul lacului foarte aproape de mal, ce îmbrățișează deopotriva apele line, curate și atât de albastre ale lacului Leman. Continuăm cu un tur pietonal în Montreux, una dintre cele mai frumoase stațiuni Elvețiene. Următoarea oprire este în Lausanne, capitala cantonului Vaud, locul unde își are sediul Comitetul Olimpic Internațional. Vom face un tur pietonal unde vom putea vizita Catedrala din Lausanne și admira Muzeul Olimpic. Cazare în zona Annemasse la hotel Ace Annemasse Geneve 3* sau similar.

Ziua 5 – Miercuri, 15 iulie | Geneva – Berna – Lucerna - Zurich 

Mic dejun. Continuăm traseul către Berna, capitala Elveţiei. Vom admira turnul cu ceas, străduţele pietonale Marktgasse şi Kramgasse, străjuite de numeroase cafenele, arcade comerciale şi magazine, Primăria şi Clădirea Parlamentului. Părăsim Berna și ne îndreptăm către Lucerna, iar pe drum vom face un popas în “orașul dintre lacuri” (Interlaken), un loc în care măreția naturală este stăpână absolută, un loc de unde putem admira crestele înalte și maiestoase ale vârfului Jungfrau. Ajungem în Lucerna, un oraș situat pe malul Lacului celor 4 Cantoane. Facem un tur pietonal prin centru vechi medieval bine conservat, cu poduri de piatră și promenade pe malul râului, orașul este de un romantism fantastic.  În Lucerna vom vizita principala atracție a orașului Kapellbrcuke, o construcție din lemn a secolului XIV. Cazare în zona Zurich la hotel B&B Zurich Wallsellen 3* sau similar.

Ziua 6 – Joi, 16 iulie | Zurich – Cascadele Rinului - Memmingen

Mic dejun. Facem cunoștință cu cel mai mare oraș al Elveției și unul dintre cele mai vii din Europa. În Zurich vizităm biserica Fraumunster cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall și catedrala protestantă Gossmunster fondată de Carol cel Mare, Banca Națioanală, Opera și Lacul. Continuăm traseul cu ultimul obiectiv din Elveţia, îndreptându-ne spre Schaffhausen pentru a admira cascadele spectaculoase ale Rinului ce au lăţime de 150 metri şi o înălţime de 23 metri. Părăsim Elveţia si ne îndreptăm către Memmingen, Germania. Cazare la hotel Bergers Airporthotel 4* sau similar.

Ziua 7 – Vineri, 17 iulie | Memmingen – Suceava - Iaşi

Mic dejun. Ne îndreptăm către aeroportul din Memmingen unde ne îmbarcăm pentru zborul direct către Suceava cu compania Wizz Air care decolează la ora 10:05 ora locală și aterizează în Suceava la ora 13:10 ora locală. Transfer cu autocarul din Suceava către Iaşi.

   Adult în camera dublă                  595 €         
   Al 3-lea adult în cameră dublă cu pat suplimentar                  585 €
   Adult în cameră single                  765 €
   Copil < 11.99 ani cu 2 adulți în cameră fără pat suplimentar  
                 495 €
   Reducere Early Booking până la data de 29.02.2020                    30 €

Servicii incluse:

- 6 nopți de cazare la hoteluri de 3* și 4* cu mic dejun

- Bilet de avion Iaşi – Milano şi Memmingen – Suceava

- Bagaj de mână şi prioritate la îmbarcare (Troller 55x40x23 cm, maxim 10 kg şi poşeta/rucsac 40x30x20 cm)

- Transport autocar

- Parcările, taxele de drum

- Transport autocar Suceava – Iaşi la retur

- Însoțitor de grup

Servicii neincluse:

- Intrările la obiectivele turistice

- Taxele de aeroport – 135 euro

- Bagaj de cală

- Taxele de oras

- Trenulețul Tasch – Zermatt

Termene de plata:

- 100 euro la înscriere

- 300 euro pana la 15.04.2020

- Restul de plată până pe 15.06.2020

Excursii opţionale:

Turul lacului Leman – Montreux şi Lausanne – 25 euro/persoană (minim 25 de participanţi)

 


Acte Necesare:

Carte de identitate sau pașaport valabil.

Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți

Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal

Informatii suplimentare:

Selectarea locurilor în autocar se face în ordinea înscrierilor.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.