Cluj

More Views

Cluj

 

Details:

Tarif: 495 lei / persoana in camera dubla 


Plecare din: Iasi


Transport: Autocar


Perioada: 13 - 15 noiembrie 2020Ziua 1 – Vineri, 13 noiembrie | Iași – Gura Humorului – Bistrița – Dej – Cluj Napoca

Întâlnire la ora 06:45 în fața magazinului Market fostul magazin Billa (gară), plecare la ora 07:00. Plecăm pe traseul Iași – Pascani – Gura Humorului. Prima oprire o facem la Mănăstirea Voronet, cea mai importantă ctitorie a voievodului Ștefan cel Mare și Sfânt, supranumită și „Capela Sixtină a Estului” datorită uimitoarei picturi exterioare. Continuăm pe traseul Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei și apoi trecem în Transilvania prin pasul Tihuța. Mulţi călători spun că în această zonă peisajele nu sunt cu nimic mai prejos decât cele din Elveţia sau Austria. Admirăm Hotelul Castel Dracula, construit în anii 1980 conform descrierilor din romanul scriitorului irlandez Bram Stoker. Drumul nostru trece apoi prin Bistriţa, Dej și spre seară ajungem în Cluj Napoca. Cazare la hotel Paso 3* sau similar.

Ziua 2 – Sâmbătă, 14 noiembrie | Cluj Napoca

După micul dejun facem, împreună cu ghidul local, un tur al pricipalelor obiective turistice ale orașului: Catedrala Mitropolitană Ortodoxă, Biserica Romano-Catolică “Sf. Mihail”, Biserica Reformată, Casa Matei Corvin, grădina botanică, muzeul etnografic al Transilvaniei, parcul central “Simion Bărnuţiu”, Teatrul Naţional “Lucian Blaga” și Opera Română. După-amiază, timp liber pentru plimbări individuale. Cazare la hotel Paso 3* sau similar.

Ziua 3 – Duminică, 15 noiembrie | Cluj Napoca – Turda – Borsec - Iași

Mic dejun. Pornim spre Turda, unde vizităm Salina Turda, care constituie astăzi un adevărat muzeu de istorie al mineritului în sare. Starea excelentă de conservare a lucrărilor miniere și a utilajelor utilizate la transportul sării, alături de grija cu care s-au efectuat lucrările de pregătire a salinei pentru a deveni obiectiv turistic, au făcut ca istoria și legenda să se împletească armonios. Pornim  spre casă pe traseul Turda – Tg.Mureș – Reghin – Borsec - Iași, unde ajungem în cursul serii în funcţie de trafic.

   Adult în camera dublă                  495 lei         
   Al 3-lea adult în cameră dublă cu pat suplimentar                  475 lei
   Adult în cameră single                  625 lei
   Copil < 11.99 ani cu 2 adulți în cameră fără pat suplimentar 
                 365 lei

Servicii incluse:

- 2 nopți de cazare cu mic dejun la hotel Paso 3* sau similar

- Transport autocar

- Ghid local

- Însoțitor de grup

Servicii neincluse:

- Intrările la obiectivele turistice

Termene de plata:

- 150 lei la înscriere

- Restul de plată până pe 05.11.2020

Informatii suplimentare:

Selectarea locurilor în autocar se face în ordinea înscrierilor. 

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.