Roma

More Views

Roma

 

Availability: Out of stock

Details:

Tarif: 299 € / persoana in camera dubla


Plecare din: Iasi


Transport: Avion


Perioada: 21-24 noiembrie 2019, 3 nopti/ 4 zile


 

Ziua 1 – Joi, 21 noiembrie | Iași – Roma

Ora 04:00 – Intâlnire pe aeroportul Iași cu reprezentantul agenției pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizz Air cu destinația Roma Ciampino. Decolare la ora 06:05, sosire la Ciampino la ora 07:30. Transfer privat de la aeroportul Ciampino catre Roma. Împreuna cu ghidul local, începem descoperirea orașului Roma. Capitala Italiei are o istorie îndelungată fiind de-a lungil secolelor capitala Republicii Romane, a Imperiului Roman, a Bisericii Romano-Catolice și a Italiei moderne. Vizităm Piazza Barberini, minunatele fântâni ale Romei, Biserica Santa Maria, Piazza Venezia cu Altarul Patriei, Panteonul, Piazza Navona, Castelul Sant’Angelo. Cazare la hotel Portamaggiore 3* sau similar.

Ziua 2 – Vineri, 22 noiembrie | Roma

Mic dejun. Alături de ghidul local, începem ziua cu vizitarea celui mai mic stat independent din lume, Vatican, al cărui teritoriu constă dintr-o enclavă în orașul Roma. În muzeul Vaticanului, vom descoperi impresionantele colecții de antichități, sculpturi și fascinantele galerii de tapiterii. Tot aici vom descoperi și opera de artă celebra Capela Sixtina, pictată  de Michelangelo. Opere ce apațin lui Michelangelo vom mai descoperi in Bazilica San Pietro, cea mai mare biserică catolică din lume. Cazare la hotel Portamaggiore 3* sau similar.

Ziua 3 – Sâmbătă, 23 noiembrie | Roma

Mic dejun. În prima parte a zilei vizităm Colosseum-ul, una dintre cele şapte minuni ale lumii antice. Denumirea sa reală este cea de Amfiteatrul Flavian, acest monument fiind construit la cererea împăratului Vespasian și ulterior inaugurat de succesorul său Titus, ambii făcând parte din dinastia Flavi. În vremurile vechi, acest amfiteatru era utilizat ca arenă pentru gladiatori și pentru alte evenimente publice sau spectacole de teatru și diverse expediții de vânătoare. Titulatura Colosseum a devenit cunoscută în Evul Mediu, datorită asemănării sale cu o statuie imensă, cu structură impozantă, care-l înfățișa pe Nero. În apropiere se află şi Forurile Romane,o serie de piețe monumentale construite în decursul unui secol și jumătate în centru Romei de către împăraţii romani. După-amiază, Timp liber pentru shopping. Roma este un loc excelent pentru cumpărături, cu magazine împânzite in tot orașul. Capitala cosmopolită și prosperă de peste 2.000 de ani, găzduiește o gamă largă de oportunități de shopping, unele dintre cele mai renumite zone de cumpărături sunt: Via del Corso, Piazza di Spagna. Cazare la hotel Portamaggiore 3* sau similar.

Ziua 4 – Duminică, 24 noiembrie | Roma - Iasi

Mic dejun. Transfer către aeroportul Ciampino pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizz Air cu destinația Iași. Decolare la ora 08:00, sosire la Iași la ora 11:15.

   Adult în camera dublă                  299 €         
   Adult în cameră single                  399 €


Servicii incluse:

- 3 nopți de cazare cu mic dejun la Hotel Portamaggiore 3* sau similar

- Bilet de avion Iaşi – Roma – Iaşi

- Taxele de aeroport

- Transfer privat aeroport – hotel şi retur

- Ghid local vorbitor de Lb. Română

- Însoțitor de grup

Servicii neincluse:

- Intrările la obiectivele turistice

- Bagaj de cală si de mana

- Taxa de oraş

Condiții de plată:

  • 50 euro la înscriere
  • 100 euro pana la 15.09.2019
  • 149 euro pana la 30.10.2019

Informatii suplimentare

Transportul în oraş se va face cu mijloacele de transport in comun, iar costurile vor fi suportate de catre turist. 

Acte Necesare

Carte de identitate sau pașaport valabil

Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți

Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal