Cipru

More Views

Cipru

 

Availability: Out of stock

Details:

Tarif: 399 € / persoana in camera dubla


Plecare din: Iasi


Transport: Avion


Perioada: 10 - 14 aprile 2018, 4 nopti/ 5 zile


 

Ziua 1 – Miercuri, 10 aprilie | Iași – Larnaca

Ora 12:00 – Intâlnire pe aeroportul Iași cu reprezentantul agenției pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizzair cu destinația Larnaca. Decolare la ora 14:15, sosire la Larnaca la ora 16:45. Transfer privat de la aeroportul din Larnaca către hotel. Seara timp liber pe faleză. Cazare la hotel Rise 3* sau similar.

Ziua 2 – Joi, 11 aprilie | Larnaca

Mic dejun. Începem descoperirea oraşului Larnaca, oraş vizitat de foarte mulţi turişti din toate colţurile lumii. Larnaca este un oraş situat pe coasta de sud a Ciprului şi este al 3-lea oraş ca mărime după Nicosia şi Limassol. Cel mai important festival organizat în acest oraş este Festivalul inundaţiilor, sărbătorit la începutul verii, cu o serie de evenimente culturale. În prima partea a zilei vom face un tur pietonal în oraşul Larnaca unde vom vizita Biserica Sf. Lazăr construită în secolul al IX-lea pentru a adăposti mormântul lui Lazăr, admirăm Fortul Medieval şi Catedrala Sf. Ecaterina care a fost transformată în moschee. Continuăm plimbarea pe malul mării pe bulevardul Athenon Avenue. După terminarea turului, vă invităm la o tavernă pentru un prânz pescăresc (inclus în tarif). După-amiază timp liber la dispoziţie. Cazare la hotel Rise 3* sau similar.

Ziua 3 – Vineri, 12 aprilie | Larnaca - Famagusta

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie sau excursie opţională în Famagusta, perla ascunsă în nisip. În această excursie vom descoperi celebrul “oraş fantomă”, o incursiune unică pe teritoriul unde tradiţia orientală se întâlneşte cu lumea greacă. După formalităţile de la graniţă, vom face o oprire la Mănăstirea Sf. Barnaba, fondatorul Bisericii în Cipru. Ne îndreptăm către centrul vechi al oraşului Famagusta, plin de monumente gotice şi veneţiene. Admirăm Catedrala Sf. Nicolae, unul dintre cele mai importante monumente gotice al insulei şi continuăm către fortificaţiile lui Leonardo da Vinci şi celebrul turn a lui Othello. Timp liber pentru plimbări, şi masa de prânz (inclus în tarif).  Cazare la hotel Rise 3* sau similar.

Ziua 4 – Sâmbătă, 13 aprilie | Larnaca - Nicosia

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie sau vă invităm într-o excursie de jumătate de zi în Nicosia, un oraş deosebit şi singura capital divizată a Europei. Nicosia a fost centrul a numeroase civilizaţii, cea mai veche denumire recunoscută fiind “Ledra”. După căderea Zidului Berlinului, Nicosia a rămas singura capital divizată din lume. Principalele puncta pe care le vom admira sunt Zidurile Nicosiei, casele Samarnbahce, Moscheea Selimiye, şi Lokmaci Gate. Vom avea timp la dispoziţie pentru cumpărături şi plimbări individuale. După întoarcerea din Nicosia, va propunem o seară  cipriotă cu mâncare tradiţională, plimbare cu măgăruşul, dansuri şi muzică. Cazare la hotel Rise 3* sau similar.

Ziua 5 – Duminică, 14 aprilie | Larnaca - Iasi

Mic dejun. Timp liber pentru cumpărături şi plimbări individuale. Transfer către aeroportul din Larnaca pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizzair cu destinația Iași. Decolare la ora 17:20, sosire la Iași la ora 19:55

 

   Adult în camera dublă                  399 €         
   Al 3-lea adult în cameră dublă cu pat suplimentar                  385 €
   Adult în cameră single                  489 €
   Copil < 11.99 ani cu 2 adulți în cameră fără pat suplimentar                  299 €

Servicii incluse:

- 4 nopți de cazare cu mic dejun la Hotel Rise 3* sau similar

- Bilet de avion Iaşi – Larnaca – Iaşi

- Bagaj de mână 55x40x20 cm, maxim 10 kg

- Taxele de aeroport

- Transfer privat aeroportul Larnaca – hotel şi retur

- Tur de oraş

- Pranz pescaresc cu apa si vin

- Ghid local vorbitor de Lb. Română

- Însoțitor de grup

Servicii neincluse:

- Intrările la obiectivele turistice

- Bagaj de cală

- Asigurare medicală

- Taxa de oraş

Condiții de plată:

- 100 euro la înscriere

- 299 euro până la 20.03.2019

Excursii opționale:

Famagusta – 65 euro (transport autocar, ghid local, prânzul, intrările la Mănăstirea Sf. Barnaba şi Catedrala  Sf. Nicolae - minim 25 persoane)

Seara cipriota – 45 euro (transfer la ferma de măgăruşi, safari pe măgăruşi, cină cu mâncare tradiţională, muzică şi dansuri cipriote - minim 25 persoane)

 

Acte Necesare

Carte de identitate sau pașaport valabil

Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți

Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal