China – Beijing & Shanghai

More Views

China – Beijing & Shanghai

 

Availability: Out of stock

Details:

Tarif: de la 1115 € / persoana in camera dubla


Plecare din: Iasi


Transport: Avion


Perioada: 21 - 31 octombrie 2019, 8 nopti/ 11 zile


Ce vizitam?


Beijing si Shanghai

Ziua 1 – Luni, 21 octombrie | Iași – Otopeni – Istanbul - Beijing

Întâlnire la ora 03:30 cu reprezentantul agenției la autogara Codreanu pentru transfer la aeroportul Otopeni. Plecare cu compania Massaro la ora 04:00. Ajungem la ora 11:00 în aeroportul Otopeni unde facem check-inul pentru cursa Otopeni – Beijing via Viena. Decolare la ora 13:30 cu compania Austrian Airlines şi Air China către Beijing cu o escală de 3 ore în Viena. Aterizare in Beijing a 2-a zi la ora 09:15, ora locală.

Ziua 2 – Marţi, 22 octombrie | Beijing

Bun venit în China! Având dimensiunea unui întreg continent, China este o țară unică cu o moștenire cultural-istorică fabuloasă, în care modernismul se îmbină cu tradiționalismul și spiritualitatea zonelor rurale, unele dintre ele situate într-un cadru natural de excepție. Transfer privat de la aeroport la hotel. După check-in, timp de odihnă. Pe seară, vom face cunoștință cu ghidul local la o cină tradițională. Transfer privat hotel - restaurant - hotel. Cazare la hotel Sunworld Beijing 4* sau similar.

Ziua 3 – Miercuri, 23 octombrie | Beijing

Mic dejun. Începem descoperirea orașului Beijing cu o plimbare în cea mai mare piață din lume și anume Piața Tiananmen. Continuăm către Poarta Tiananmen care reprezintă poarta de intrare în Orașul Interzis, cel mai mare palat imperial păstrat perfect, un complex arhitectonic unic în lume care are 9.999 de camere. Este o capodoperă a arhitecturii chineze, fiind fundamentul construcțiilor așezate după sistemul table de șah pe axa nord-sud a lumii, palatul fiind așezat în centru ca simbol al puterii împăratului chinez. Continuăm excursia către Palatul de Vară, care are cea mai mare grădină imperială din China. După-amiază ne deplasăm către casa ceaiului unde vom asista la “ceremonia ceaiului”. Cazare la hotel Sunworld Beijing 4* sau similar.

Ziua 4 – Joi, 24 octombrie | Beijing

Mic dejun. Începem ziua cu vizitarea unei poțiuni din construcția gigantică a lumii antice Marele Zid Chinezesc, care măsoara 22.000 km lungime, fiind și astăzi “cel mai lung zid de pe Terra”. Șerpuind pe crestele munților și ale dealurilor, dar și prin văile adânci, zidul este prevăzut din loc in loc cu forturi cu aspect paralelipipedic și turnuri înalte de apărare, și are o înălțime de 12 metri și o lațime de 6,5 metri. Este pavat cu piatră și era folosit ca șosea strategică dar și ca drum comercial. Continuăm excursia către fabrica de jad unde putem admira masa de lucru și prelucrătorii care polizează pietrele. După-amiază ne deplasăm către mormintele dinastiei Ming. Aici sunt înmormântați 13 din cei 16 împărați ai dinastiei Ming împreună cu soțiile și concubinele lor. Înainte de a ajunge la hotel vom face o oprire la “Cuibul de pasăre” și “Cubul de apă”. “Cuibul de pasăre” este denumirea stadionului principal care seara este luminat feeric în toate culorile. Langă el, “Cubul de apă”, adăpostește bazinele de natație. E o construcție cu pereți dintr-un material special în formă de alveolă, luminat în albastru intens. Cazare la hotel Sunworld Beijing 4* sau similar.

Ziua 5 – Vineri, 25 octombrie | Beijing

Mic dejun. Astăzi rezervăm ziua pentru cumpărături și a plimbărilor individuale. Sugerăm o vizită la grădina zoologică, una dintre cea mai mare din lume cu peste 450 de specii de animale. Grădina este renumită mai ales pentru simbolul național, urșii panda. Cazare la hotel Sunworld Beijing 4* sau similar.

Ziua 6 – Sâmbătă, 26 octombrie | Beijing - Shanghai

Mic dejun. Înainte de deplasarea către Shanghai, vom mai face două scurte vizite. Prima vizită o vom face la Templul Raiului, un adevarat pol al spiritualității asiatice în general și chineze în special. Altarul adăpostit de temple este închinat Raiului, după cum o arată și numele, fiind cel mai mare din oraș. O vizită la templu nu este doar un bun prilej de a întelege spiritualitatea chineză, ci și de a cunoaște obiceiurile matinale ale locuitorilor mai boemi ai Beijingului. Ultimul obiectiv pe care îl vizităm în Beijing sunt vechile străduțe Hutong care străbat de-a lungul și de-a latul orașul ce reprezintă una din caracteristicile urbanistice ale capitalei Chinze. După-amiază, ne deplasăm către gara principală unde ne urcăm într-un tren de mare viteză cu destinația Shanghai. Cazare la hotel Bund Shanghai 4* sau similar.

Ziua 7 – Duminică, 27 octombrie | Shanghai

Mic dejun. Întâlnire cu ghidul și transfer la Muzeul Shanghai, unul dintre cele mai frumoase din China. Muzeul deține peste 120.000 de exponate prețioase, de la relicve artistice chinezești, până la bronz, ceramică, picturi, lucrări caligrafice, jad și sculpturi. Tot aici vom descoperi și prețioasa comoară Da Ke Ding. Următoarea oprire este la grădinile Yu, construite în timpul dinastiei Ming. Grădina este un labirint de pavilioane, iazuri acoperite cu flori de lotus și poduri de piatră. În fața camerei Wanhua există doi copaci foarte vechi care tradiția spune că, ar fi fost plantați acum 460 de ani. După-amiază, ne deplasăm către districtul Pudong pentru a vizita Centrul Financiar Mondial din Shanghai, de unde putem vedea tot orașul de la o înălțime de 474 metri, etajul 100, pe o podea de sticlă. Continuăm către un alt reper important al orașului și anume strada Nanjing, care este paradisul cumpărăturilor dar și un loc minunat pentru a face o plimbare minunată pentru a experimenta atmosfera locală modernă. Cazare la hotel Bund Shanghai 4* sau similar.

Ziua 8 – Luni, 28 octombrie | Shanghai

Mic dejun. Astăzi vom parăsi agitația orașului Shanghai și ne deplasăm către orașul Zhujiajiao, un fel de Veneția Shanghaiului. Orașul are o istorie de 1700 de ani ce reprezintă tonul arhitectural clasic din dinastiile Ming si Qing. Vom face o croazieră de-a lungul canalelor de unde putem admira vechea reședință, magazine și poduri. Timp liber in Zhujiajiao. Revenim în Shanghai pentru a vizita Concesiunea Franceză. Este un cartier de case si vile ale oamenilor bogați din oraș, zona cea mai bine conservată si cea mai scumpă. Cazare la hotel Bund Shanghai 4* sau similar.

Ziua 9 – Marţi, 29 octombrie | Shanghai

Mic dejun. Astăzi rezervăm ziua cumpărăturilor și a plimbărilor individuale. Sugerăm o vizită la acvariu, unul dintre cele mai frumoase din lume ce se întinde pe o suprafață de 20.500 de metri pătrați și are în componență un tunel din sticlă lung de 120 de metri care permite vizionarea vieții submarine. Cazare la hotel Bund Shanghai 4* sau similar.

Ziua 10 – Miercuri, 30 octombrie | Shanghai – Istanbul - Otopeni

Mic dejun. Check-out la hotel și lăsăm bagajele într-o cameră special amenajată pentru depozitarea acestora. Timp liber la dispozitie. La ora 18:00 transfer către aeroportul din Shanghai pentru formalitățile de check-in și îmbarcare pentru cursa Shanghai – Otopeni via Munchen. Decolare la ora 23:55 cu compania Air China şi Lufthansa cu o escală de 4 ore în Munchen. Aterizare in Bucuresti a 2-a zi la ora 11:55.

Ziua 11 – Joi, 31 octombrie | Otopeni – Iași

De la aeroportul Otopeni către Iași vom fi preluaţi de compania de transport Teisa care pleacă din Otopeni la ora 14:30.

   Adult în cameră dublă           1155 €
   Adult în cameră single           1395 €
 Reducere Early Booking pentru înscriere până la data de 31.03.2019    
              40 €         

Servicii incluse:

- 4 nopți de cazare cu mic dejun la hotel Sunworld Beijing 4* sau similar

- 4 nopți de cazare cu mic dejun la hotel Bund Shanghai 4* sau similar

- 6 cine

- Zbor București – Beijing / Shanghai – București 

- Transport Iasi - Bucuresti - Iasi

- Bagaj de cală

- Transport cu trenul de mare viteză între Beijing și Shanghai la clasa a 2-a

- Transfer privat la toate vizitele menționate

- Ghid local

- Intrările la obiectivele turistice menționate

- Insoțitor de grup

Servicii neincluse:

- Taxa de viză – 75 euro/persoană

- Taxele de aeroport – 395 euro (pot suferi modificări până la emiterea biletelor)

- Tips pentru șoferi și ghizi locali – aproximativ 30 USD/persoană

- Asigurarea medicală + Ștorno

Termene de plata:

- 300 euro la înscriere

- 500 euro pana la 15.06.2019

- Restul de plată până pe 31.08.2019

 

Excursii opționale:

Grădina Zoologică + Casa urșilor panda în Beijing – 20 CNY

Acvariu în Shanghai – 160 CNY

Acte necesare:

Pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii din călătorie

Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți

Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal

Informații suplimentare:

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.