Bucuresti

More Views

Bucuresti

 

Availability: Out of stock

Details:

Tarif: de la 525 lei / persoana in camera dubla


Plecare din: Iasi


Transport: Autocar


Perioade: 


25 - 27 septembrie 2020, 2 nopti/ 3 zile


Ce vizitam?


Muzeul Grigore Antipa, Muzeul National al Satului, Catedrala Mantuirii Neamului, Palatul Parlamentului, Palatul Cotroceni, Arcul de Triumf, Patriarhia Romana, Teatrul National, Banca Nationala a Romaniei, Parcul Kiseleff, Parcul Herastrau, Centrul Vechi si Vulcanii Noroiosi


 

Ziua 1 – Vineri, 25 septembrie | Iași – Bacău – Buzău – București

Întâlnire la ora 06:45 în fața magazinului Market fostul magazin Billa (gară), plecare la ora 07:00. Plecăm pe traseul Iași – Bacău – Buzău – București. Ajungem în București și începem vizitarea Muzeului “Grigore Antipa”, una dintre cele mai vechi instituții de cercetare a biodiversității, dar și una dintre cele mai cunoscute și apreciate “baze de date” prin colecțiile Muzeului, unele dintre ele valori ale tezaurului mondial. Continuăm să vizităm Muzeul Național al Satului, locul unde au fost aduse construcții de origine țărănești, pentru a reflecta cultura și civilizația sătească din România, modul de viață traditional din secolele XVIII - XX. Cazare la Yesterday 3* sau similar. 

Ziua 2 – Sâmbătă, 26 septembrie | București

După micul dejun vom vizita marile atracții turistice ale Bucureștiului. Alături de ghidul local vom face un tur de oraș unde vom admira Catedrala Mântuirii Neamului, Arcul de Triumf, Teatrul Național, Patriarhia Română, Banca Națională a României, Parcul Kiseleff și Parcul Herăstrău, după care ne îndreptăm către Palatul Parlamentului, cunoscut înainte de revoluție sub numele de Casa Republicii sau Casa Poporului. Palatul Parlamentului are 9 nivele la suprafață și alte 9 subterane. Conform World Records Academy, Palatul Parlamentului este a doua cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil ca suprafață din lume, cea mai scumpă clădire administrativă din lume și cea mai grea clădire din lume. De la Palatul Parlamentului ne îndreptăm către Muzeul Palatului Cotroceni. Seara timp liber in Centrul Vechi. Cazare la Yesterday 3* sau similar. 

Ziua 3 – Duminică, 27 septembrie | București – Buzău – Vulcanii Noroioși – Iași

După micul dejun, în drumul nostru spre casă, vom face un popas la Vulcanii Noroioși situați în județul Buzău. Natura a înzestrat dealurile și munții din Curbura Carpaților cu minuni unice. Pe glob sunt aproximativ o mie de astfel de fenomene, dar în Europa sunt foarte rare. România, prin rezervația natural din Buzău, se poate lăuda cu singurii vulcani noroioși miniaturali din Europa.

   Adult în camera dublă                  550 lei         
   Al 3-lea adult în cameră dublă cu pat suplimentar                  525 lei
   Adult în cameră single                  725 lei
   Copil < 11.99 ani cu 2 adulți în cameră fără pat suplimentar   
                 450 lei
   Reducere Early Booking până la data de 31.01.2020                    25 lei

Servicii incluse:

- 2 nopți de cazare cu mic dejun la hotel Yesterday 3* sau similar

- Transport autocar

- Taxa de oraș

- Însoțitor de grup

- Ghid local în București

Servicii neincluse:

- Intrările la obiectivele turistice

Termene de plata:

100 lei la înscriere, diferența pană pe 25.09.2020

Informatii suplimentare:

Selectarea locurilor în autocar se face în ordinea înscrierilor.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului