Austria si Bavaria

More Views

Austria si Bavaria

 

Availability: Out of stock

Details:

Tarif: de la 445 € / persoana in camera dubla 


Plecare din: Iasi


Transport: Autocar + Avion


Perioada: 01 - 08 august 2019, 7 nopti/ 8 zile


Ce vizitam?


Munchen, Castelele Bavariei, Innsbruck, Pasul Gerlos, Cascada Krimml, Fabrica de cristale Swarowski, Zell am See, Salzburg, Viena, Budapesta

Ziua 1 – Joi, 1 august | Iași - Munchen

Ora 17:00 – Intâlnire pe aeroportul Iași cu reprezentantul agenției pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Blueair cu destinația Munchen. Decolare la ora 19:00, sosire în Munchen la ora 20:05. Cazare la hotel Holiday Inn Express West 3* sau similar.

Ziua 2 – Vineri, 2 august | Munchen

După micul dejun, pătrundem în centrul orașului bavarez, unul dintre cele mai vizitate orașe din Germania. Munchen impresionează prin arhitectura pe care o are, cu straduțele și farmecul lor aparte, cu clădirile atent îngrijite ce par desprinse din povești. Acest minunat oraş vechi de 800 de ani, este oraşul ce găzduieşte festivalul faimos în toată lumea, Oktoberfest, cel mai mare festival din lume dedicat berii, care adună annual în jur de 6 milioane de turişti. Vom face un tur pietonal și vom vizita Karlplatz, Biserica Sf. Michael, Catedrala din Munchen, Marienplatz și Primăria Veche. Timp liber la dispoziție. Cazare la hotel Holiday Inn Express West 3* sau similar.

Ziua 3 – Sâmbătă, 3 august | Munchen - Castelele Bavariei - Innsbruck 

După micul dejun, plecăm către Austria, oprind mai întâi la mică distanță de graniță, la Castelul Neuschwenstein și Hohenschwangau. Castelele au aparținut lui Ludovic al II-lea și sunt unele dintre cele mai frumoase din Europa. Un simbol al stilului renascentist, Castelul Neuschwenstein ne amintește de basmele copilariei, fiind o sursă de inspirație pentru castelul Frumoasei din Pădurea Adormită de la Disneyland. Continuăm excursia către Innsbruck. Ne aflăm în Innsbruck, oraș care a fost de 2 ori gazda Jocurilor Olimpice de Iarnă. Vizităm spectaculoasa pârtie de sărituri cu schiurile Berigsel și centrul istoric al orașului unde vom putea admira Palatul Hofburg, Acoperișul de Aur și Hofkirche – Biserica Regală. Cazare la hotel Olympia 3* sau similar.

Ziua 4 – Duminică, 4 august | Innsbruck – Pasul Gerlos – Cascada Krimml – Zell am See - Salzburg

Mic dejun. Dimineață după micul dejun, vizităm fabrica de Cristale Swarovski din localitatea Wattens. Continuăm aventura austrică către cascada Krimml, una dintre cele mai mari și spectaculoase din Europa, pe șoseaua alpină Gerlosstrasse prin Pasul Gerlos 1630m. De la cascadă Krimml ne deplasăm către stațiunea montană montană Zell am See, Perla Alpilor Austrieci, unde vom face un popas în centrul stațiunii. De aici ne îndreptăm spre Salzburg. Cazare la hotel 7 Days Premium Salzburg 3* sau similar

Ziua 5 – Luni, 5 august | Salzburg - Viena

Mic dejun. În prima parte a zilei vizităm „oraşul muzicii”, cunoscut pentru grădinile şi palatul Mirabell, Casa lui Mozart şi Domul în stil baroc. Timp liber la dispoziţie. Continuăm cu Palatul Hellbrunn, reşedinţa prinţului Markus Sittikus. Întregul domeniu a fost construit pentru a-i satisface prinţului toate ideile şi plăcerea nebună de a se amuza pe seama invitaţilor săi. Un complex sistem de conducte răspândite pe întregul domeniu a permis construirea unor ingenioase fântâni arteziene, lacuri artificiale sau grote. Excursia continuă spre Viena. Cazare la hotel Lenas Donau 3* sau similar.

Ziua 6 – Marți, 6 august | Viena  

Mic dejun. Tur de oras panoramic si pietonal unde vom admira Opera de stat și Muzeul de Istorie (Kunst Museum) unde se regăsește și Tezaurul de la Sânnicolaul Mare. Continuăm către Parlament și Teatrul Curții Imperiale (Burgtheater). Ajungem în Michaelerplatz unde vom vizita Palatul Imperial Hofburg. Continuăm către Biblioteca Naționala, Muzeul de Etnografie și Criptele Imperiale. Încheiem ziua prin vizitarea Bisericii Sf. Petru și Catedrala Sf. Stefan. Cazare la Lenas Donau 3* sau similar.

Ziua 7 – Miercuri, 7 august | Viena - Budapesta

Mic dejun. După micul dejun vom face o excursie la Muzeul Schonbrunn și grădina imperială. Aici puteţi opta pentru o vizită a palatului cu audio-guide în limba română. După vizită, ne îndrepăm către Budapesta. Tur panoramic unde vom putea admira Citadela, Opera, Piața Eroilor, Parlamentul, Palatul Regal, Catedrala Regală. Cazare la hotel Expo Congress 4* sau similar.

Ziua 8 – Joi, 8 august | Budapesta – Iaşi

Mic dejun. Plecăm către casă, obosiți poate, dar ce mai contează acest aspect când ne-am umplut sufletul de atâta frumos. Sosire seara, târziu, în funcție de formalitățile vamale și trafic.

   Adult în camera dublă                  475 €         
   Al 3-lea adult în cameră dublă cu pat suplimentar                  455 €
   Adult în cameră single                  670 €
   Copil < 11.99 ani cu 2 adulți în cameră fără pat suplimentar                  355 €
   Reducere Early Booking până la data de 28.02.2019                    30 €

Servicii incluse:

- 7 nopți de cazare la hoteluri de 3* și 4* cu mic dejun

- Bilet de avion Iași - Munchen

- Transport autocar

- Însoțitor de grup

Servicii neincluse:

- Intrările la obiectivele turistice

- Bagaj de cală

- Taxele de aeroport – 95 euro (pot suferi modificări până la emiterea biletelor)

- Taxele de oras

Termene de plata:

- 50 euro la înscriere

- 200 euro pana la 15.05.2019

- Restul de plata pana pe 15.07.2019

Acte Necesare:

Carte de identitate sau pașaport valabil

Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți

Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal

Informatii suplimentare:

Selectarea locurilor în autocar se face în ordinea înscrierilor.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.