Bine ati venit la noi!

DESPRE NOI

Agentia Prisma Tour isi desfasoara activitatea in centrul istoric al orasului Iasi, in incinta spatiului comercial Palas Shopping Mall, pe Strada Palas nr. 7A, etaj 1, vis-a-vis de libraria Carturesti. Amplasarea favorabilă a agentiei, cu o bună vizibilitate si cu un trafic intens de persoane reprezintă unul din avantajele noastre, incat suntem disponibili pentru toti cei care doresc sa rezolve mai multe lucruri in acelasi loc: cumparaturi, plimbare si alegerea vacantei.

Prisma Tour are ca obiect principal de activitate comercializarea pachetelor de servicii turistice. Din anul 2009, agentia noastra cunoaste o dezvoltare rapida si o crestere mare a numarului de turisti fapt ce se datoreaza calitatii serviciilor turistice pe care le oferim clientilor nostri.

Misiunea noastra este sa mentinem o relatie impecabila cu clientul, oferindu-i o gama variata de produse si  servicii turistice care sa ii garanteaze confortul si siguranta unui sejur de neuitat. De asemenea, noi avem ca principal obiectiv, inainte de toate, sa ascultam si sa intelegem perfect dorintele turistului venind in intampinarea acestuia cu oferte personalizate care sa se plieze dupa cerintele lui.

Agentia noastra, Prisma Tour, va pune la dispozitie:

œ oferte de vacanta / pachete turistice prestabilite sau create la cererea turistului, in tara si in exteriorul tarii cu avion sau autocar

œ cazari la hoteluri din tara sau din strainatate

œ circuite cu autocar sau avion

œ vacante exotice si croaziere

œ vanzari bilete de avion pentru orice destinatie, ruta si companie aeriana;

œ vanzari bilete autocar;

œ asigurari medicale de calatorie pentru turisti

œ ASISTENTA si CONSILIERE in alegerea destinatiei ideale.

Scopul nostru final este ca turistul sa fie satisfacut, lucrul cel mai valoros pentru noi si care contribuie la dezvoltarea imaginii agentiei. Pentru a ne indeplini acest scop, din experienta, am invatat ca este foarte important sa avem la baza cateva calitati, cum sunt: promptitudinea, amabilitatea fata de client dar mai ales seriozitatea. Acestea ne-au ajutat, in timp, sa ne mentinem turistii nostri an de an si sa atragem alti turisti care ne trec pragul agentiei noastre in fiecare zi.

Echipa Prisma Tour va sta la dispozitie pentru vacantele si calatoriile dumneavoastra sperand ca programele si ofertele noastre sa va surprinda cat mai placut!

Va dorim vacante insorite alaturi de noi si nu uitati...cu PRISMA TOUR...vacanta ta prinde contur!

 

Acte Agentie:
Brevet de Turism, Licenta de Turism si Polita Asigurare de Insolventa

 

 Sc Prisma Tech Srl

Sediu Social: Iasi, Soseaua Sararie nr. 74 ( fara acces public)

Punct de lucru: Palas Mall, etaj 1.

CUI: RO15850492

Nr.Reg.Com.:  J22/1969/2003

Brevet Turism:nr. 15638 / 02.06.2010

Licenta Turism:nr. 1027 / 31.01.2019

Polita insolventa OMNIASIG seria I nr. 51963 valabila pana la 28.01.2020

SC Prisma Tech SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. si este inscrisa sub. nr. 29249 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.